Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez mitől olyan nagy gond?...

Ez mitől olyan nagy gond? [DM-s kérdés]

Figyelt kérdés

Vettem Teszveszen 20 darab kupont tejitalra.

10 db -400 forintost és 10 db -800 forintost.

Már múlt hónapban váltogattam be belőlük és ma is mentem. Vettem 1,2 kg-os tápszerből 2-t és 600 g-ból is 2-t.

Összesen ezekre 2400 Forint kedvezményt kaptam, majd beváltottam még egy -15%-os kupont is a végösszegből.

Amikor kifizettem mindent, közölte az eladó, hogy jó volna most már ezt befejezni!

Kérdeztem, hogy mégis mit?! Majd közölte, hogy a kupon beváltogatásokat. Ennyit biztos nem kapok postán.

Majd közöltem, hogy nem is, TeszVeszen vettem és, amíg a gép elfogadja, addig fel is fogom őket használni.

Mitől olyan nagy gond ez egy mezei eladónak?!

Van valami szabály, hogy nem lehet akármennyi kupont felhasználni?

Neki nem teljesen mindegy?

2012. aug. 8. 20:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

8.vagyok

9.-nek!

Szerintem rosszul értelmezted amit írtam/írtunk!

Azért írtam hogy "csak egy egyszerű kis eladó",mert neki semmi köze hozzá hogy a vásárló hány kupont vált be.És nem lenézésből írtam!!!!Valószínűleg a kérdező se.Talán nem kéne így megítélned az itt válaszolókat.

2012. aug. 8. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!