Nagy gond ha elsején kezdödik a suli de én csak 3 án kapok fizetést és akkor tudom megvenni a tanszereket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 14:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is munkanélkülin vagyok de június óta mindig raktam rá félre,hogy ne kerüljek olyan helyzetbe mint te. Azért lehettél volna elörelátóbb. Abba belegondoltál milyen érzés lesz ez a gyermekednek?mindenkinek lesz csak neki nem. Akkor kérj kölcsön és 3án visszaadod. De elsején lehet kapsz családit ha számlára kapod
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.elöreláto voltam,tettem is félre de édesapám meghalt és bekelett szállnom a temetési költségekbe:( férjem meg sajna honapok ota munkát keres.sok gond összejött amit elöre nem láthattunk.
2009. aug. 25. 15:09
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj! Részvétem:( így más a helyzet. Ha elsős lesz akkor beszélj az osztályfőnökkel évnyitón. Ha nem elsős akkor Màr tavalyról van minden. De az intersparban most 9 ft a füzet. Legalább azt vigyen meg egy ceruzát,hogy ne menjen üres kézzel, és magyarázd el neki miért csak 2 nappal később kapja meg
4/6 anonim válasza:
Polgármesteri Hivatalban utánanéztél nem kaphatnál-e valamit?Sok helyen fizetnek beiskolázási segélyt,vagy kérsz krízissegélyt,a legjobb ha nagyon gyorsan elmész,és megkérdezed.Sajnálom ami történt veletek,de már elég késő van bárhova kapni.:(
5/6 anonim válasza:
Mekkora a csemete? Mert az első pár napra igazából elég egy-két füzet meg ceruza/toll, csak szólj a tanárnak, hogy mi van. Hát igen, ezért lett volna jó, ha idén is előbb utalják a családit. Én is már nagyon várom, igaz, nálunk nem sulikezdés lesz, de égető szükségem lenne egy kisebb összegre, de nekem is várnom kell rá amíg megjön a családi. Igaz, rajtam legalább nem kérik számon, hogy miért nem vettem meg. De szerintem a tanárok is megértik, hogy csak egy pár nappal később tudsz bevásárolni. Tesómnak is csak szeptember első hetében veszik meg a cuccokat anyuék, igaz, ő már felsős.
6/6 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi a tanácsokat és a megértö szavakat.sajna a polgármesteri hivatalba finoman elküldtek melegebb éghajlatra(10 éve miota itt lakunk egyszer nem kértem)és közölték nincs keret ilyesmire,oldjam meg.majd költsönkérek és 3án megadom mégse menjen üres kézzel a fiam:)
2009. aug. 25. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!