Egyáltalán nem jön ki hozzánk a védőnő. Én nem megyek hozzá. Lehet ebből baj?
2.jára költöztünk ugyanide vissza és az itteni körzeti védőnő nem jött ki 3 év alatt egyetlenegyszer sem.
Nem is hív.
Tudja, hogy nekem nehéz lenne, hozzá bemennem, félórás buszút.
3,5 éves 1,5 éves gyermekeim vannak és 23. hetes kismama vagyok.
Ilyenkor mi a helyzet?
Amiért nem foglalkozik ennyire velünk, így én sem hívom....
2x próbáltam hívni, nem vette fel. Nem érzem hiányát egyébként, csak dühít, hogy ő ilyen.
A másik egy angyal volt.
Amikor odamentem, akkor is hiába ültem ott 10 hetes terhesen soronkívül behívott ismerősöket. 2 óra volt akkor is. És igen, két kicsivel, nagy pocakkal órákat várni és utazni nem egyszerű.
Fiamnak ritka rendellenessége van, érdekességként is érdeklődhetne. Hisz nem fogyatékos, nem látszik a baja, csak egy védőnőt érdekelhetné a ritka dolog.
Mindegy is, csak mindenki itt írja, hogy milyen sokszor kimegy házhoz a védőnő.
Érdekes volt az a találkozás is. Felhívtam telefon, hogy kismama vagyok és szeretném, ha kiadná a kiskönyvet.
Odamegyek, várok 2 órát, kérdezi, hogy hol vannak a gyerekek. Mondom, otthon, apával. Vett ki szabit, hogy jönni tudjak. Kérdezgetett róluk ezt-azt.
Aztán el akart köszönni. Mondom, és a kiskönyv?
Válasza: Micsoda? 3. baba????????
Jesszus, a mai világban? becsúszott és megtartom???????
Biztos jó döntést hoztam??????
Na ezeket mondta, azt hittem elájulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!