Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyáltalán nem jön ki hozzánk...

Egyáltalán nem jön ki hozzánk a védőnő. Én nem megyek hozzá. Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

2.jára költöztünk ugyanide vissza és az itteni körzeti védőnő nem jött ki 3 év alatt egyetlenegyszer sem.

Nem is hív.

Tudja, hogy nekem nehéz lenne, hozzá bemennem, félórás buszút.

3,5 éves 1,5 éves gyermekeim vannak és 23. hetes kismama vagyok.

Ilyenkor mi a helyzet?

Amiért nem foglalkozik ennyire velünk, így én sem hívom....

2012. aug. 8. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hívd fel és beszéld meg vele, hogy jó lenne ha kijönne. Addig ne tedd le míg nem mond időpontot.
2012. aug. 8. 18:27
 12/15 A kérdező kommentje:

2x próbáltam hívni, nem vette fel. Nem érzem hiányát egyébként, csak dühít, hogy ő ilyen.

A másik egy angyal volt.

Amikor odamentem, akkor is hiába ültem ott 10 hetes terhesen soronkívül behívott ismerősöket. 2 óra volt akkor is. És igen, két kicsivel, nagy pocakkal órákat várni és utazni nem egyszerű.

Fiamnak ritka rendellenessége van, érdekességként is érdeklődhetne. Hisz nem fogyatékos, nem látszik a baja, csak egy védőnőt érdekelhetné a ritka dolog.

Mindegy is, csak mindenki itt írja, hogy milyen sokszor kimegy házhoz a védőnő.

2012. aug. 8. 18:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Érdekes volt az a találkozás is. Felhívtam telefon, hogy kismama vagyok és szeretném, ha kiadná a kiskönyvet.

Odamegyek, várok 2 órát, kérdezi, hogy hol vannak a gyerekek. Mondom, otthon, apával. Vett ki szabit, hogy jönni tudjak. Kérdezgetett róluk ezt-azt.

Aztán el akart köszönni. Mondom, és a kiskönyv?

Válasza: Micsoda? 3. baba????????

Jesszus, a mai világban? becsúszott és megtartom???????

Biztos jó döntést hoztam??????

Na ezeket mondta, azt hittem elájulok.

2012. aug. 8. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem Sacinak hÍvják véletlenül? Egyébként maximum a felmérések miatt kéne, amúgy bárcsak az enyémet ne látnám.
2012. aug. 8. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk érdekes a védőnő. Egyszer volt kint amikor a fiam 7hónapos volt, egy terepszemlét tartani, hogy a gyereknek megfelelő feltételeket tudunk adni(már 5hónapja kb, hogy itt laktunk) azután amikor a lánnyal várandós voltam azt hittem agygörcsöt kapok tőle. Ritkán is mentem hozzá(nem vezette a kartonom, sose tudta hol is tartunk, úgy összefirkálta a kiskönyvem, azt hittem sírógörcsöt kapok) Neki semmi beutalót nem kell adnia csak a meglévő leleteimet néznie, beírni a nála mért súlyt-vérnyomást-szívhang eredményt-tesztcsíkos vizelet eredményt, mégis egy kész káosz volt. Annyi előnye volt, hogy egyszer 18-19hetes lehettem a lánnyal, amikor pont egy kérdés miatt tűnt fel, hogy nagyon csend van a pocakban, és bizony régen jelzett a lánykám, be tudtam menni szívhangot nézni(5perc séta). Mikor a kicsi megszületett, akkor 4szer kijött megnézni, minden rendben van e, utána havonta lementünk az egészséges tanácsadásra, ahol persze nem volt, a státuszokra külön bejelentkeztünk, gyorsan kitöltöttük a lapot, és készen is voltunk. Szóval nem sok időt töltünk együtt:D Valahol zavar is meg nem is, hogy nincs monitorozva a gyerekek fejlődése.
2012. aug. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!