Miért nem jár hozzánk védőnő?
Ez baj, mert úgy tudom, hogy az első hónapban hetente kéne mennie, aztán fél éves koráig havonta egyszer. Nem tudom hol laksz, talán túl leterhelt. Én falun lakom, hozzám jött rendszeresen, de hát itt kb. 15-20 gyerek születik évente. A székesfehérvári barátnőim mondták, hogy hozzájuk nem jár.
Egyébként sokan panaszkodnak, hogy a védőnő rossz tanácsokat ad, meg mindenbe beleszól. Nálunk szerencsére nagyon jó a védőnő, meg bármikor hívhatom, ha kérdésem van. De az elején én is bosszankodtam, mert bármi bajom volt mindenre azt mondta, hogy tegyem mellre. Aztán rájöttem, hogy nem hülyeség, amit mond, mert attól tényleg mindig megnyugszik. Sok helyen meg egyenesen tiltják, mert hogy állítólag felborul a napirend, meg cicifüggő lesz, bla-bla-bla. De az én kislányom egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott baba lett.
Szerintem is ide írj nyugodtan, sok tapasztalt anyukától kaphatsz itt tanácsot. Bár szelektálni tudni kell, mert azért sokan írnak hülyeséget is.
Hozzank allitolag havonta egyszer fog jonni, de nem szamitok ra, a szomszed anyuka mondta, hogy felejtős.
nem nagyon lepett meg, most, hogy terhes vagyok se erolteti meg magat.. eleg huye idopontokban rendel, kb kethetente tudok hozza menni, ha nem jon kozbe semmi, de altalaban szokott..nagyon lutri ez a védőnő dolog.
Hozzánk se jön.Egyszer volt,mikor hazajöttünk a kórházból,azóta mi járunk tanácsadásra.Állítólag nagyon elfoglalt.De őszintén?Nem is bánom.
Esetleg a tanácsadáson megemlíthetnéd neki,hogy segítségre,tanácsra lenne szükséged,nem tudna-e elmenni hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!