Lehetséges az hogy három hete ígérgeti a védőnő hogy eljön hozzánk és még mindig nem ért ide?
Az én védőnőm is ilyen :)
Ne foglalkozz vele, csináld a dolgod, ha pedig a kupiba állít be, mond meg neki, hogy X. napra vártad, azt beszéltétek meg, ha nem zavarja, te csinálod tovább a dolgod.
én is voltam igy. sztem hivd fel és kérdezd meg hogy meiylik nap jön, mond hogy a többin nem leszel ottno.
én ugyanigy voltam már dec ota vártam, jo én dolgozom mindennap. mult héten felhivtam hoghy a szabin leszek, melyik nap jo neki, mára beszéltük meg és jött is. 20 percet volt, nem is kellett volna parázni. és igy utolag egy nagytakaritás közepén is lehettem volna mert nem is fogalalkozott semmivel, a kutyámmal volt elfoglalva meg meg kérdezte mikor megyek a 18 hetes uh-ra.. ne paráézz rajta., állj neki aminek szeretnél, ha rosszkor jön, majd leül a kupi közepén:)
32
Ne stresszeld magad rajta. Ha pont rosszkor jönne, nem engeded be, épp nem vagytok otthon... ha legközelebb jön, majd előtte telefonál. Emiatt ne ülj vigyázban. Vagy hívd fel és beszéljetek meg egy időpontot.
(hozzánk egyszer nem jött a baba születése előtt, azóta ha jön, telefonál és egyeztetünk)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!