Egyáltalán nem jön ki hozzánk a védőnő. Én nem megyek hozzá. Lehet ebből baj?
2.jára költöztünk ugyanide vissza és az itteni körzeti védőnő nem jött ki 3 év alatt egyetlenegyszer sem.
Nem is hív.
Tudja, hogy nekem nehéz lenne, hozzá bemennem, félórás buszút.
3,5 éves 1,5 éves gyermekeim vannak és 23. hetes kismama vagyok.
Ilyenkor mi a helyzet?
Amiért nem foglalkozik ennyire velünk, így én sem hívom....
neki kötelessége látogatni, v hívni, időpontot egyeztetni veled. valószínűleg nem tud rólad, v csak elfelejtette, lemaradtál a listájáról.
egyszer észbe fog kapni, és akkor majd visszamenőleg kéri az összes adatot - és ha nem tudod v nem mondod el neki, odakamuzza a papírra.
te tehetnél panaszt ez ellen, ha akarnál.
Ő adta ki a kiskönyvet, akkor részleteztem a körülményeket neki, amiről tud is, hogy nehezen mozgok.
Orvosi pecsét kell. 4 db. Nem kizárólag védőnői pecsét.
Azt mondták, hogy ott lesz egy véreredményem, erre a nőgyógyásznál volt az is, mert átküldte, nem tartotta magánál.
Hogyne tudna rólunk!
Azt is, hogy fél év elköltözés után visszajöttünk. Voltam bent nála, de mondtam és tudja, hogy nekem nehézkes lenne a két kicsivel buszoznom.
Sosem volt kint nálunk, soha nem keresett.
A másik védőnő, akihez régen tartoztunk, pont az ellentétje volt, és nekem nagyon tetszett, hogy fontosak voltunk neki.
Nem olyan beteg a gyerekem, csak szerintem neki ki kellene legalább életében egyszer hozzánk jönnie, vagy nem??????
És ha beteg a gyerekem, gyerekorvoshoz megyek.
Hasznát nem láttam soha, csak érdekes, hogy neki nem munkaköri feladata kijönni házhoz??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!