Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyáltalán nem jön ki hozzánk...

Egyáltalán nem jön ki hozzánk a védőnő. Én nem megyek hozzá. Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

2.jára költöztünk ugyanide vissza és az itteni körzeti védőnő nem jött ki 3 év alatt egyetlenegyszer sem.

Nem is hív.

Tudja, hogy nekem nehéz lenne, hozzá bemennem, félórás buszút.

3,5 éves 1,5 éves gyermekeim vannak és 23. hetes kismama vagyok.

Ilyenkor mi a helyzet?

Amiért nem foglalkozik ennyire velünk, így én sem hívom....

2012. aug. 8. 18:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Nem problémamentesek a terhességeim, veszélyeztetett vagyok és az egyik gyermekemnek van egy fejlődési rendellenessége. Úgy látszik ez sem érdekli őt, nem tartja szakmai kihívásnak.
2012. aug. 8. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Az egyszeres anyasági segélyhez kell a védőnő pecsétje nem?
2012. aug. 8. 18:20
 3/15 anonim ***** válasza:
A terhességed alatt eddig még nem is találkoztál vele??
2012. aug. 8. 18:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

neki kötelessége látogatni, v hívni, időpontot egyeztetni veled. valószínűleg nem tud rólad, v csak elfelejtette, lemaradtál a listájáról.

egyszer észbe fog kapni, és akkor majd visszamenőleg kéri az összes adatot - és ha nem tudod v nem mondod el neki, odakamuzza a papírra.

te tehetnél panaszt ez ellen, ha akarnál.

5/15 A kérdező kommentje:

Ő adta ki a kiskönyvet, akkor részleteztem a körülményeket neki, amiről tud is, hogy nehezen mozgok.

Orvosi pecsét kell. 4 db. Nem kizárólag védőnői pecsét.

Azt mondták, hogy ott lesz egy véreredményem, erre a nőgyógyásznál volt az is, mert átküldte, nem tartotta magánál.

6/15 anonim ***** válasza:
83%
Az orvos pecsétje kell, amúgy véleményem szerint a védőnő teljesen felesleges, nekem mindegy lett volna, ha van, ha nincs. Anyuka! A felelősség a tiéd, és nem az ő gyereke beteg! Félórás buszút nem a világ!
 7/15 anonim ***** válasza:
2-es: a szülészorvosé kell, h járt a kismama terhesgondozásra. a védőnőé sehova se kell.
2012. aug. 8. 18:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Hogyne tudna rólunk!

Azt is, hogy fél év elköltözés után visszajöttünk. Voltam bent nála, de mondtam és tudja, hogy nekem nehézkes lenne a két kicsivel buszoznom.

Sosem volt kint nálunk, soha nem keresett.

A másik védőnő, akihez régen tartoztunk, pont az ellentétje volt, és nekem nagyon tetszett, hogy fontosak voltunk neki.

2012. aug. 8. 18:24
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem olyan beteg a gyerekem, csak szerintem neki ki kellene legalább életében egyszer hozzánk jönnie, vagy nem??????

És ha beteg a gyerekem, gyerekorvoshoz megyek.

Hasznát nem láttam soha, csak érdekes, hogy neki nem munkaköri feladata kijönni házhoz??????

2012. aug. 8. 18:26
 10/15 anonim ***** válasza:
6-os: vesz. terhesen, 2 gyerekkel, ahol egyik ráadásul beteg de igen, félórás buszút majdhogynem maga a világ. erre kell h legyen különleges órarendje a védőnőnek.
2012. aug. 8. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!