Hogyan éljek epilepsziásan kétgyerekes anyukaként?
Nemrég derült ki.
Időnként kikapcsolok. Ilyenkor eddig normális dolgokat csináltam közben, csak közben ontudatlan vagyok és később nem emlékszem arra, amit csináltam. Pld beséltálok egy utcába, de hogy minek és hogyan mentem oda, azt nem tudom.
Gyógyszert kaptam, de így is megvannak ezek.
Hogy kell így élni?
4 és 1 évesek.
mentem
adott gyógyszer aztán ennyi
ha hat hat, ha nem majd ad mást vagy többet
de attól sem lehet sokkal jobban lenni, meg vannak mellékhatások is
Milyen helyeken?
Orvosnál voltam már rengetegnél. Ez és ennyi gyógyszer oszt slusz, nem tudnak mit csinálni.
Legalábbis ezt mondták mindenhol.
:(
én meg éljek így a pengeélen
ennyi erővel hulla is lehetnék?
Én 20 éve vagyok epilepsziás. Folyamatosan szedtem a gyógyszereket. Ha 1-et kihagytam, már megtörtént a baj..
Viszont pár hete elmentem egy természetgyógyászhoz és mondta hogy tegyem le a gyógyszert és reggel-délben-este, amikor csak tudok egyek húst. Azóta gyógyszer nélkül vagyok tünetmentes...
1 hét múlva megyek vissza hozzá, további tanácsért, hogy végleg meggyógyuljak és ne csak tünetmentes legyek.
Kicsit felháborít, hogy 20 év alatt egy orvosnak sem jutott volna eszébe ez az egyszerű megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!