Csak én vagyok ilyen "elfuserált" vagy más kisgyerekes anyuka is fél újra babázni?
Egyetértek az előttem szólóval! :)
Egyébként egy másfél éves gyerek is még "baba"!
Hidd el, ha nagyobb lesz, már nem igényli annyira a babusgatást, újra rádtör majd a "babázhatnék".
Ha még nem futsz ki az időből, akkor élvezd ki még pár évig a kisgyerekes anyuka szerepét, aztán jöhet újra babázás!
:)
Nekem 11 hós a kisfiam, de én rögtön belevágnék, hogy kistesója legyen. Nem is védekezünk, úgyhogy ha összejön nagyon boldog leszek. Nekem abszolút nincsenek ilyen érzéseim, mint az előttem szólóknak. Bár az én fiammal nem kellett éjszakázni és összetehetem a két kezemet mert nagyon jó baba volt és most is az. Nem volt hasfájós, mondhatnám minden ment mint a karikacsapás:)
De ha neked ilyen érzéseid vannak, akkor még várj, mert nem állsz még kész a másodikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!