Dániel név? Mit szóltok? Egyéb D-betűs nevek?
Figyelt kérdés
Fiú-lány is jöhet, meg olyan is, ami nem D-vel kezdődik, hanem van benne, esetleg arra végződik! Dániel név egyébként milyen?2012. aug. 2. 09:16
1/11 anonim válasza:
Dávid, Dominik, Dóra, Dorottya, most ennyi jutott eszembe :)
2/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintems zép név, első nagy szerelmemet kamaszkoromban így hívták! :) A Dani becézés is tetszik. Még a Dávid sem rossz. Lánynevek közül nekem a Dalma, Dália, Diána, Dorina tetszenek. Ja és a Dominika.
3/11 anonim válasza:
Donát,Debóra, Dalma, Dezső, Dolli, Domonkos,Dolóresz, Dusán,
4/11 anonim válasza:
Nálunk 5 Dani van a játszótéren, én biztosan nem adnám.
Dénes, Domonkos illetve Delinke, Dália
5/11 anonim válasza:
Külföldi nevek is számításba jöhetnek???
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, külföldi inkább ne. Főleg ne amolyan szappanoperásat mint Dzsenifer meg Dézi stb ezek nem tetszenek.
2012. aug. 2. 10:06
7/11 anonim válasza:
Dénes, Dés, Dorottya, Domonkos, Dália, Dalma, Bernadett Dettinek becézve,
10/11 anonim válasza:
Dániel név nem a kedvencem, de nem rossz. Nekem nagyon tetszik a Dominik név. Lánynévből nagyon szép szerintem a Dalma és a Dominika, de szerintem a Dorina se rossz.Kapásból ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!