Mit szóltok a Sára névhez? Ki/Mi jut róla eszetekbe?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 17:14
2/11 anonim válasza:
Nekem is szuper név :)
Mi a vezetékneve? A hangzás is sokat számít...
3/11 anonim válasza:
Nekem nem. Túl kemény. A Sarolta szerintem sokkal szebb. :)
4/11 anonim válasza:
Szerintem szép név. Nekem először Geszti Péter kislánya jut eszembe, aztán a Bibliából ismert Sára.:) Mondjuk én nem is ismertem soha egy Sárát sem.
5/11 anonim válasza:
A Sarolta szerintem sokkal keményebb hangzású... A Sára szép és a Sári becézés még szebb!:)
6/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. És bocsánat de egy buta lány jut róla eszembe. De ebben lehet hogy közrejátszik, hogy akiket én ismerek Sárákat ilyenek...
7/11 anonim válasza:
Talán mert van egy olyan Illés dal, hogy "Sárika egy kicsikét butácska..." Ennek ellenére nekem tetszik, olyan kedves népmese-hős hangzása van - adtam is volna a gyerekünknek, de fiú lett :))
8/11 ava87 válasza:
Nekem tetszik. Viszont senkit nem ismerek ezzel a névvel, úgyhogy nem is nagyon társítottam eddig hozzá semmit (maximum azt, hogy bibliai név).
9/11 anonim válasza:
A keresztlányom jut eszembe, 10éves. Cserfes, kedves kislány.
10/11 anonim válasza:
Igazából én sosem szerettem, nem tudom, miért. De úgy néz ki, hogy az unokatestvérem kislányát így fogják hívni, úgyhogy máris megszerettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!