Anyukák! Ha ti lennétek az "áldozat", akkor hogyan adnátok be a derekatokat egy randira?
Van egy fiam, aki 2,5 éves. Mindennap járunk játszótérre, jó kis közösség alakult ki ott. Mostanság egyre több új szülő jön a gyermekével.
Van egy hölgy, akinek kb. 1 - 1,5 éves lehet a lánya. Sűrűn ránézek, oda pillatok hozzájuk. Szoktam is hallgatni, hogy mit beszél a barátaival vagy a többi anyukával.
Barátságos, de talán kicsit magának való. Az is lehet, hogy az élet miatt lett ilyen.
Úgy tudom, hogy nincs férje, se párja. Igazából még sosem láttam a gyermek apját, bár lehet, hogy ettől függetlenül még is van, csak sokat dolgozik.
Beszélgettem már vele pár szót, miközben hintáztattuk a gyerekeket. A hangja valami mesés és olyan gyönyörű egy nő!
Szeretném valahogy az érdeklődését felkelteni irántam.
Tolakodó lenne elhívni egy sétára?
Vagy hogyan álljak elé?
Olyan rég udvaroltam már és hívtam el valaki randira.
Igazából nem szeretném, ha a többiek tudnának erről. Tele vagyok anyukákkal, akik kis tigrisként harcolnak :)
Köszönöm a segítséget,
apuka.
Szia:)
Hogy vagytok,remélem minden nagyon-nagyon jól alakul közöttetek????
Sziasztok!
Elég rég voltam itt, sok dolgom volt. :)
Bocsánat, hogy így eltűntem.
2014. augusztusában összeházasodtunk és van egy közös kislányunk, Liza (1 éves).
Minden jól alakult és alakul. A gyerekek nagyon szeretik egymást, mindenben segítenek a másiknak és nekünk is. Nincs szerencsére féltékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!