Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ha ti lennétek az...

Anyukák! Ha ti lennétek az "áldozat", akkor hogyan adnátok be a derekatokat egy randira?

Figyelt kérdés

Van egy fiam, aki 2,5 éves. Mindennap járunk játszótérre, jó kis közösség alakult ki ott. Mostanság egyre több új szülő jön a gyermekével.

Van egy hölgy, akinek kb. 1 - 1,5 éves lehet a lánya. Sűrűn ránézek, oda pillatok hozzájuk. Szoktam is hallgatni, hogy mit beszél a barátaival vagy a többi anyukával.

Barátságos, de talán kicsit magának való. Az is lehet, hogy az élet miatt lett ilyen.

Úgy tudom, hogy nincs férje, se párja. Igazából még sosem láttam a gyermek apját, bár lehet, hogy ettől függetlenül még is van, csak sokat dolgozik.

Beszélgettem már vele pár szót, miközben hintáztattuk a gyerekeket. A hangja valami mesés és olyan gyönyörű egy nő!

Szeretném valahogy az érdeklődését felkelteni irántam.

Tolakodó lenne elhívni egy sétára?

Vagy hogyan álljak elé?

Olyan rég udvaroltam már és hívtam el valaki randira.

Igazából nem szeretném, ha a többiek tudnának erről. Tele vagyok anyukákkal, akik kis tigrisként harcolnak :)

Köszönöm a segítséget,

apuka.

2012. aug. 1. 12:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

ó,de szuper!Nagyon örülök:)

Imádom az ilyen romantikus sztorikat...

Nagyon várom a fejleményeket!

Remélem hozzám is eljön majd egy ilyen lovag:)...egyszer....

2012. aug. 9. 14:29
 22/36 anonim válasza:

Bocs, hogy ide írok, de nagyon érdekel a folytatás :)

Most olvastam végig a történetet és annyira megható... Nagyon szurkolok nektek, hogy egymásra találjatok és remélem még írsz a fejleményekről :)

2012. aug. 12. 13:24
 23/36 anonim ***** válasza:

Kiiirááály! :)

Írj a további fejleményekről! Izgatottan várjuk.

2012. aug. 12. 22:19
 24/36 anonim ***** válasza:

De jó!!!Nagyon drukkolok nektek, olyan jó olvasni.

Írj majd mindneképpen!!

2012. aug. 14. 13:21
 25/36 anonim ***** válasza:
Mi újság az óta? Összejöttetek?
2012. okt. 26. 21:52
 26/36 anonim ***** válasza:
Mi újság augusztus óta? :)
2012. okt. 27. 08:27
 27/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eddig nem írtam, de augusztus végén sikerült a kisfiamat elvinnem nyaralni külföldre. Két hétig voltunk kint az egyik régi gyermekkori barátomnál és a családjánál.

Ott is most született egy kislány, így segítettem az anyukának a teendőkben. Van jártasságom benne, hiszen a fiamat is egyedül neveltem fel :)

Nagyon élveztük a nyaralást, sok helyen jártunk. Rengeteg várban, ami a kisfiamat órákra lekötötte. Jelenleg varokról szóló ajándékokat kell beszereznünk neki karácsonyra... Jól olvassátok! NEKÜNK! :)

Szeptember 12-én úgy hozta a sors, hogy remélhetőleg végleg összeragadtunk!

Ugye még augusztusban megbeszéltünk egy hétvégi kávézást, de az sajnos nem jött össze, mert közbejött egy betegség.

Utána mi elmentünk nyaralni. Persze, nem léptem le szó nélkül. Sokat beszélgettünk telefonon és személyesen is a játszótéren.

Szépen lassan megismertük egymást és már csak arra eszméltem fel nyaralás után, hogy felhívtuk egymást, ha mentünk bevásárolni, hátha csatlakozunk a másikhoz.

Süteményt sütött nekünk, de igazából a fiamnak hozta ;))

Azt tudni kell, hogy a fiam elsőnek nem akarta elfogadni az új helyzetet. Dacoskodott, megsértődött. Viszont, ami jó jelnek mutatkozott, azaz, hogy a leányzóval első perctől szoros kapcsolatot alakítottak ki.

Mostanra egész jól összeszoktak szerencsére, mivel kb. a nap 16 óráját együtt töltjük :)

Egyenlőre még nem költözünk össze, bár már felvetődött a szó róla kettőnk között. Egyik hétvégén ők jönnek át hozzánk, másik hétvégén mi megyünk át. Nem nagy távolság ez, hiszen csak pár háztömb választ el minket, de valahol el kell kezdeni.

Nagyon boldog vagyok és szerintem ő is. Látványosan nyitottabb lett a világra. Pár napja azt mondta, hogy nagyon örül annak, hogy újra megtud bízni valakiben.

Nem sokára jönnek az ünnepek és úgy terveztük, hogy nálunk lesz a családi dinóm-dánom. Akkor fogjuk megismerni egymás rokonait. Talán így könnyebb lesz.

Jelenleg itt tartunk. Őszintén szólva én szeretném, ha egyszer összeházasodnánk, de ahhoz még el kell telnie pár évnek.

2012. okt. 29. 13:45
 28/36 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök nektek, sok boldogságot!
2012. okt. 29. 18:11
 29/36 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy romantikus alkat, de ezen szinte meghatódtam!

GRATULÁLOK! Megérdemled a boldogságot! És a párod és a gyerekeitek is! :))

2012. okt. 30. 11:22
 30/36 anonim ***** válasza:
Imádtam olvasni minden egyes sorodat, rádöbbentett, hogy mindig van remény:) Köszönöm neked! ÉS sok sok boldogságot kívánok nektek!!!
2012. okt. 31. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!