Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ha ti lennétek az...

Anyukák! Ha ti lennétek az "áldozat", akkor hogyan adnátok be a derekatokat egy randira?

Figyelt kérdés

Van egy fiam, aki 2,5 éves. Mindennap járunk játszótérre, jó kis közösség alakult ki ott. Mostanság egyre több új szülő jön a gyermekével.

Van egy hölgy, akinek kb. 1 - 1,5 éves lehet a lánya. Sűrűn ránézek, oda pillatok hozzájuk. Szoktam is hallgatni, hogy mit beszél a barátaival vagy a többi anyukával.

Barátságos, de talán kicsit magának való. Az is lehet, hogy az élet miatt lett ilyen.

Úgy tudom, hogy nincs férje, se párja. Igazából még sosem láttam a gyermek apját, bár lehet, hogy ettől függetlenül még is van, csak sokat dolgozik.

Beszélgettem már vele pár szót, miközben hintáztattuk a gyerekeket. A hangja valami mesés és olyan gyönyörű egy nő!

Szeretném valahogy az érdeklődését felkelteni irántam.

Tolakodó lenne elhívni egy sétára?

Vagy hogyan álljak elé?

Olyan rég udvaroltam már és hívtam el valaki randira.

Igazából nem szeretném, ha a többiek tudnának erről. Tele vagyok anyukákkal, akik kis tigrisként harcolnak :)

Köszönöm a segítséget,

apuka.

2012. aug. 1. 12:48
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Valaki kérdezte, hogy egyedül álló vagyok-e?

Válaszom röviden: Igen!

Bővebben: Nem is értem a kérdést! Hogyan feltételezheted azt másról, hogy kihasznál két gyermeket azért, hogy esetleg egy harmadik személlyel kapcsolatot létesítsen?

Nem fogom a fiam életét tönkre tenni és bizonytalan kapcsolatokkal "színesíteni".

Neki egy anya kell, bár tudom, hogy első sorban nem tudok neki egyből keríteni egyet, de rajta vagyok az ügyön.

Rengeteget beszélgetek vele erről a témáról. Másfél évesen a játszótéren boldog - boldogtalannak azt mondta, hogy: Anya!

Gondolhatod, hogy mennyire eset jól ill., hogy nem tudtam már a végén hogyan kezelni a helyzetet.

Mivel úgyis ráfog valaki kérdezni, ezért elmesélem a történetet:

A barátnőmmel 5 éve voltunk együtt, amikor terhes lett. Nem akarta megtartani, mert neki a karrierje fontosabb volt világ életében. Én megmondtam neki, hogy a gyermeket szeretném felnevelni, ha már sikerült összehoznom.

A terhesség alatt megromlott a kapcsolatunk, bár bíztam benne, hogy a szülésnél megváltozik minden.

Mély depresszióba került, a gyermekkel alig foglalkozott. Megadta neki azt, ami kell. Megetette, babusgatta, de legtöbbször dolgozott. kb. az esetek 90 %-ban.

3 hónapos volt a fiam, amikor közölte, hogy ő ezt nem akarja csinálni. Minden összetört bennem, próbáltam menteni, a menthetőt.

Vannak ilyen emberek, akik megfutamodnak a "problémák" elől. Ő tipikus ilyen, csak nem férfi (tisztelet a kivételnek).

Nem értettem, hogyan dobhatta el magától a saját fiát! Bár az elején (terhesség) már sejthettem volna, amikor abortuszról beszélt.

Szóval, ami a lényeg: lemondott a gyermek nevelési jogáról és a teljes gyámságot én kapta meg.

Azóta nem láttam, hogy a fiam betöltötte az 1 évet. Akkor hozott neki ajándékot, de nem igazán hatódott meg.

És, most a hölgyről:

Találkoztunk ma a játszótéren, sikerült a fiamat rávennem a hintára. Volt alkalmam megnézni a kezét, de nem láttam gyűrűt rajta, viszont 4 helyen is gyűrű foltot láttam. Gondolom a napozás miatt lehet.

Beszélgettünk általános témákról, mint pl. időjárás, gyerekek.

Próbáltam a kapcsolat felé terelni a témát, de inkább a fiamról kérdezősködött és a lányáról beszélt.

Azt hittem, hogy már semmi lényeges infót nem tudok meg róla, de felhívott valakit, akitől azt kérdezte, hogy holnap tud-e vigyázni a lányára.

Gondolom nemleges választ kapott és akkor mondta a telefonba a másik félnek, hogy: Még a gyerektartást sem fizeted, süljön le a képedről a bőr!

Ezután olyasmit értettem, hogy lemondhatsz róla vagy valami ilyesmi.

Gondolom őt is otthagyták már terhesség alatt, de nem akartam ezek után tolakodó lenni.

Majd holnap megkérdezem, hogy nem szeretne-e lejönni velem és a fiammal horgászni a lányával?

Vagy hétvégén nem jönnek-e strandra?

2012. aug. 1. 20:50
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Annyira aranyos a történeted! Örülök neki, hogy kiderült mi a helyzet! Nagyon drukkolok nektek! De próbáld nagyon óvatosan közelíteni, nehogy túl hamar visszautasítson! Szerintem nem biztos hogy bejön, hogy egyből a gyerekekkel menjetek. Bár ha a fiad jól eljátszik az övével akkor semmi gond. De azért kérdezd meg hogy volna-e kedve, ráér-e valamikor, ha azt válaszolja, hogy igen, csak nem tudja kire bízni a lányát, ajánld fel, hogy menjetek együtt a gyerekekkel. Szorítok! Majd írd meg mi lett!
2012. aug. 1. 21:18
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, de jó!! Ez nagyon szuper hír!!! :))))

Sok sikert!!

mindenképp írj, hogy alakul a dolog!

Nagyon szorítok neked/nektek!

Hogy egy szép család kerekedjen belőletek, a kislánynak legyen apukája, a kisfiúnak anyukája és nektek szülőknek egy társ!! :))

2012. aug. 1. 21:20
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szep tortenet, marmint az hogy igy kitartottal a fiadert, legtobb szituban pont forditva tortenik, szerencses lehet az a csaj, aki megkap teged. es ugy tunik, hogy ferj tenyleg nincs a kepben, remeljuk masik parja sincsen. en azt mondom vallj szint, mertha csak ugy hirtelen rakerdezel, hogy elmennetek e egyutt csaladostol ide-oda, az olyan furan veszi ki magat, de ha eleallsz, es oszinten megmondod, hogy nem akarsz tolakodni, de szeretned jobban megismerni, mert felkeltette az erdeklodesedet, es esetleg elmehetnetek kettesben, vagy akar ha nem megoldhato a babakkal egyutt egy kozos programra, akar allatkert, jatszohaz, stb. szerintem a horgaszas meg korai, meg egy nonek nem biztos hogy bejonne, de pl az allatkert a gyereknek is bejon, ti pedig tudtok beszelgetni. vagy akar egy piknik a margit szigeten. szoval hasznald a fantaziad :)

egyebkent nekem az jonne be ha oszinte vagy mint ahogy mar irtam is, hogy anno a ferjem is igy vett le a labamrol (persze nem elsore, de a hatarozottsaga nagyon tetszett). eleteben eloszor latott es kb 1 ora mulva odajott, es megmondta, hogy pont ilyen not kepzelt el maganak, es szeretne megismerkedni velem. tok hulyenek neztem, de persze dagadt a majam :)

2012. aug. 1. 21:31
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
:)
2012. aug. 1. 21:32
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok!

Először is minden elismerésem a tiéd, amiért egyedül neveled a gyermekedet!

Másodszor: tiszta szívből szorítok neked!!! Remélem sikerül közelebbi kapcsolatba kerülnötök. feltétlenül írd meg a fejleményeket, és ha segíteni tudok írj bátran!

Juj, nagyon drukkolok! :)))))))

2012. aug. 1. 22:06
 17/36 anonim ***** válasza:
na mi újság van veled? összejött a randi?:)
2012. aug. 8. 20:33
 18/36 A kérdező kommentje:

Próbálkozom, de nem teperem le. Igaz a héten felhívott magukhoz, mert adott nekem kupont fürdetőkhöz.

Szép lakásban laknak és sehol egy férfi kép vagy ruha. Úgyhogy van esély. Totál csajos lakás :)))

Beszélgettünk is kicsit, sokat elárult magáról. A gyerekek meg közben jól elvoltak.

Ma a játszótéren már puszival köszöntünk egymásnak, a többi anyuka fel is kapta a fejét.

Amíg homokoztak a gyerkőcök elhívtam egy kávéra. Hétvégén megyünk, de gyerekek nélkül, ezt kérte.

Csillogott a szeme, úgyhogy gondolom van esélyem :)))

2012. aug. 8. 21:23
 19/36 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, drukkolok, hogy sikerüljön!
2012. aug. 9. 09:46
 20/36 anonim ***** válasza:

aaaaa, anyam, ez nagyon romantikus, jo olvasni hogy a mai vilagban letezik meg ilyen :)

biztos hogy mindkettotokre rafer mar egy normalis kapcsolat.

milyen amugy most, hogy jobban megismerted? mar ha van kedved beszelni rola.

2012. aug. 9. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!