Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a párotok akart még egy...

Ha a párotok akart még egy babát, ti meg már nagyon nem, akkor hogy oldódott meg a "probláma"? be adtátok a derekatokat, vagy elfogadta a tényt?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi most várjuk a 4. lányunkat de a párom már a következőt tervezi, szerinte ő végre fiú lesz. Nem akartam több gyereket, de szerintem bevállalom, hátha teljesítem a szíve vágyát! :)
2012. júl. 10. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
hát igen ismerős..! ő is csak azért akarja annyira mert hátha fiú lesz.! de hát ugyan úgy benne van a pakliba,hogy megint lány lenne!
2012. júl. 10. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:

nagyon bátor vagy! és biztos türelmes,ha ennyi gyereket bevállalsz! és biztos jó alvóak is,ha ilyen lelkes vagy:))

én hullafáradt vagyok..,mert rossz alvóak,hasfájósak voltak,stb.

2012. júl. 10. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:

A 2. lányunkhoz ő kel fel éjjel, a 3.-hoz pedig én.

:) De hajnalban mikor megy dolgozni, akkor mindig melegít tápszert a picinek is, én arra fel sem ébredek, reggelre megissza. És délután, ha van időm alszom velük.

2012. júl. 10. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nektek hány gyereketek van?
2012. júl. 10. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Férjem elfogadta. Egy gyerekünk van.

De mire elfogadtattam vele, átgondoltam, és lehet, hogy lesz pár év múlva kistesó. :)

(Ő azért akart mindenáron, kis korkülönbséggel, mert ők is így voltak a bátyjával, és úgy gondolja, ez így nagyon jó volt.)

2012. júl. 10. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:
nekünk két lányunk van. a pici 14 hónapos,a nagy 4lesz
2012. júl. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!