Albertirsai anyukák vagytok itt?
Figyelt kérdés
Hónap közepén költöztünk 1.5éves fiammal, én 20éves vagyok. Senkit nem ismerek arra felé. Jó lenne ha megismernék egy két kismamát.2012. aug. 1. 10:12
11/16 anonim válasza:
most aludt el a leányzó. mi megjártuk, de nem maradtunk sokáig mert meleg van. Délután merre mentek? mi még megyünk 1-et sétálni ha igaz. vagy holnap délelőtt elmegyünk oda a játszóra az önkormányzat felé.
12/16 A kérdező kommentje:
Hamar felkelt. Most vagyunk a játszón
2012. szept. 3. 15:56
14/16 A kérdező kommentje:
Bocsi lemerült a telefonom, ezért nem tudtam irni. De ha megírod hogy holnap délelőtt mikor lesztek kinn akkor kimegyünk mi is.
2012. szept. 3. 16:41
15/16 anonim válasza:
Reggel sztem olyan 8-fél 9 környékén megyünk. szintén kocsival,mert a babakocsit kölcsönadtuk. akkor még nincs is olyan meleg.
16/16 A kérdező kommentje:
Fél 9-9 között mi is kimegyünk
2012. szept. 4. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!