Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Különleges/ritka nevűek, ti...

Különleges/ritka nevűek, ti utáljátok a neveteket?

Figyelt kérdés
Ha valaki különlegesebb nevet szeretne adni a gyerekének, leszólják, hogy e miatt a gyereket folyton kifogják nevetni, nem lesznek barátai stb. De nektek, akiknek ritkább neve van, mit gondoltok? Titeket értek valaha atrocitások e miatt, ami komolyabban kihatott rátok? Pl.Kornél, Noel, Alfonz, Énok, Pandóra, Helga, Auróra, Leah, Ciklámen stb.
2012. aug. 1. 09:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:

Na én pont Patrik vagyok. :D

2012. aug. 1. 10:42
 12/43 anonim válasza:
85%
Engem Adélnak hívnak.30éve még ritkaság volt.Mondjuk most se túl gyakori szerintem.Nem szerettem,mert betűzni kellett,sőt a mai napig is van,hogy visszakérdeznek,és betűzni kell.De ma már tetszik.
2012. aug. 1. 10:43
 13/43 A kérdező kommentje:

ma 10:32

Köszönöm a válaszodat! Akkor te végül is nem bánod, hogy különleges nevet adtak neked?

2012. aug. 1. 10:44
 14/43 Rambo75 válasza:

Nem olyan nagyon sok Krisztián van a környezetemben.

Osztályunkban pl csak Én vagyok Krisztián.

Bár azért annyire nagyon ritka sem, de sűrűnek sem mondható.

2012. aug. 1. 10:54
 15/43 anonim ***** válasza:
33%
a Zsofia mennyire szamit kulonlegesnek? :)
2012. aug. 1. 10:55
 16/43 anonim ***** válasza:
70%
Nem bántam meg,sőt örülök neki,mert így még különlegesebbnek érezhetem magam!Tudod van egy mondás,h " A név tükrözi az egyéniséget"
2012. aug. 1. 11:02
 17/43 anonim válasza:
79%

Szia kérdező! én mondjuk még ezek közül a nevek közül, amiket felsoroltál, nem hallottam sokat... Nekem is tetszenek az ilyen különleges nevek, ezért tetszik nekem pl a Melody is... tudom ez nem igazán név, de sztem gyönyörű.

Engem Enikőnek hívnak, és utálom! régen nem volt túl gyakori, és eddig is egy kettővel találkoztam, de én nagyon nem szeretem. Lehet gondolkozni vajon miért?! :)

2012. aug. 1. 11:02
 18/43 anonim ***** válasza:
Én Brigitta vagyok. Nem hiszem, hogy ez ritka név lenne (gimis osztályomban 4-en voltunk), de azért a gimi óta nem sűrűn találkoztam ilyen névvel, úgyhogy most már szeretem.:) Nem túl jó, amikor a nevemet mondják és 4-en fordulunk oda...:S Ennek ellenére nekem valamiért mégsem tetszenek az ilyen különleges nevek, de ki tudja mi lesz, ha egyszer gyerekem lesz.:)
2012. aug. 1. 11:08
 19/43 anonim válasza:
88%
he-he én is Enikő vagyok, és utáltam, mert az anyu mindenkinek elmeséli azt a sztorit, hogy miért is Enikő. Ha már itt vagyok :D leírom, mert már nem zavar :D. Úgy volt hogy fiú leszek és Zsolti, de az utolsó pillanatokban derült ki, hogy mégse, koraszülött is voltam, és még nem tudták biztosra megmondani, úgyhogy lány lettem anyuék megdöbbenésére. Nem volt lány nevük, csak apukám épp a Frédi Bénit nézte, amikor anyunak elfolyt a magzatvize, innen Enikő. :D még jó, hogy nem Ilma, vagy Vilma XD. Én majd a lányomnak Roxánát szánom :D nekem nagyon tetszik, és hülyeség, ha valakit cikiznek ilyen miatt. Az már bénább, ha a vezetékneve is shit, pl Cserepes Virág - ilyet ismerek!
2012. aug. 1. 11:16
 20/43 anonim ***** válasza:
80%
Én Martina vagyok. Elég ritka, életemben nem találkoztam még másik Martinával, pedig sok helyen laktam és sok iskolában jártam. Régen nagyon nem szerettem, mert egy kedves rokon egy kamu sztorit talált ki mért is lett ez a nevem, de ha ez nem lett volna, biztos nagyon büszke lettem volna rá. Így csak a Tinát használom, ami szintén különleges. :)
2012. aug. 1. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!