Házasélet? Rossz alvó 2 év körüli gyereked melett, milyen gyakran tudtok együtt lenni a pároddal?
heti 2 alkalom
de leginkább az én fáratságom miatt
és ti
Legalább 2 naponta megoldottuk.
Volt,hogy minden nap.
Ha közöttünk van akkor amikor elalszik mi leköltözünk a földre. Vagy míg én tusolok addig apa lezuhanyoztatja mellettem a gyereket, aztán kijövünk lerakom aludni addig apa fürdik, mire kijön a fürdésből, a gyerek alszik és van idő egymásnak esni bőven...
Nem tudom, hogy Te hogy csinálod de nekem a Fiam szörpözött folyamatosan mert a csapvizet nem akarta meginni és így legalább ivott napközben valamennyit...
A lényeg, hogyha te is szörpözteted vagy teáztatod akkor estére szoktasd le mert akkor kevesebbszer kel fel a cukros löttyök után szomjazik egész éjjel... Nekem inkább délután alszik a gyerek (kb 2től 5-6 ig) este sokáig fent van 9-10 között alszik el (2 éves múlt márciusban).
Most szoktatom le a hosszú alvásról napközben így akkor majd 8-9 között fog kidőlni (ha sikerül, mert most építkezünk míg világos van 8-9ig és velünk van mindig).
Vizet iszik a lányom,de állandóan inni kér:S
Sztem a férjemet az is zavarja,hogy bármelyik pillanatban ki kell ugrania,mert menni kell át a gyerekhez,ha szól....
Akkor próbálj meg egy kis citromos vizet. (Már ha nem tartod túl durvának) Az elveszi az ember szomját, (azon kívül, hogy egy kis plusz c-vitamin) Este már én is csak azt iszok van, hogy a Fiam is betársul! Bár ő a citromot is megrágja már (szerintem megszokta)...
Nem savanyúra csinálom hanem az 1-2 literhez teszek 1-2 teáskanált! Csak úgy hogy egy kicsit savanykásabb legyen! Csak, hogy kezdjen leszokni az éjszakai viritykölésről.
Nem száraz a levegő nálatok amúgy? Napközben is vedel vagy csak estére jön rá ez a szokás? Ha napközben is akkor lehet hogy túl száraz a levegő, nyár is van főleg jobban kiszárad a szája...
A férjed igényelné a több együttlétet csak a Kicsi miatt nem megy? Vagy eleve más a szexuális étvágyatok?
Eleve más:((((((((((((((((((((((((((((
De ez eddig nem okozott ekkora gondot nekem,de mióta itthon vagyok a gyerekkel,valahogy több törődésre vágynék tőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!