Aki nem akar már több babát, ti hogy védekeztek?
Jó kérdés! Én is ebben a cipőben járok.
Mi megszakítással védekezünk, s csak remélem, hogy nem leszek terhes.
Jó lenne valami módszer, de nem igazán tudok.
Kézzel lábbal, elkötéssel.
Bírom ezt a gumit nem szeretjük, gyógyszert nem bírom dumát. Mégis akkor mit vársz? Valami csodaráolvasást amitől nem leszel terhes? A megszakítás lutri. Vagy bejön vagy nem.
Döntsd el mi a fontosabb. Nekünk sem örömmámor a gumi, de mivel nem akarok gyereket, ez van, vagy a szexmentes élet.
naptár + gumi combot használjuk.
Elkötésre gyűjtünk . . .
Mérlegelj!
Mi a jobb? Gumi vagy abortusz?
Gumival védekezünk, de még így is teherbe estem.
Következő hónapban mentem volna gyógyszert íratni, de a menstruáció nem jött meg, csináltam egy tesztet kiderült, hogy terhes vagyok. Már bánom,hogy nem két hónappal ezelőtt mentem.
Hát ha se gumival se gyógyszert nem akarsz szedni, akkor csak reménykedhetsz, hogy nem leszel terhes.Persze aki csak így félvállról veszi és nem védekezik szinte sehogy sem azok nem esnek teherbe.
Lehet védekezni óvszerrel, fogamzásgátló tabival, pesszáriummal+spermaölő szerek, spirál, elkötés, fogamzásgátló injekcióval.
Mit nem bírsz a gyógyszerben? Ma már annyi fajta létezik, hogy csak na!
Ja, megvan a legtutibb módszer: a térdek közé szorított aszpirin.
A megszakításos közösülés nem védekezés!
Én gyógyszert nem szedhetek (viszeres láb, 42 év), spirál megint nem oké (lecsúszott méh), óvszert a férjem nem tud használni (az együttlét megszakad, kudarc az egész).
A kúp bizonytalan hatású.
Mi van még????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!