Kint lehetnek ebben az időben délig az Óvodások?
Figyelt kérdés
A párom 11. 40-kor ment el az ovi előtt.A gyerekek az udvaron voltak.Bár mindenhol van árnyék szerintem 11 után már akkor sem lehetnek kint a gyerekek.Mit lehetne tenni.Az óvónő azt mondta reggel,hogy 11-kor be szokták őket vinni,de nyilvánvaló,hogy ez nem igaz.2009. júl. 17. 12:03
1/1 anonim válasza:
Ne is mondd, nekem lila az agyam tőle...
Azt nem tudom, mit lehet ellene tenni hivatalból.
Megyek a gyerekért 15.20-kor, a tűző napon üldögél a másik gyerekkel és ott játszanak!!! És nem 2 perce!
Óvónő meg az árnyékban pletyizik. Mondom nekik, hogy azonnal futás az árnyékba, de rögtön, erre jön az óvónő, hogy "igen, menjetek árnyékba!". Azt hittem, leütöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!