Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El merjek indulni ilyen időben?

El merjek indulni ilyen időben?

Figyelt kérdés

2,5 és 1 éves gyermekeimmel kellene holnap utaznom.

Kb reggel 8-tól 10 ig tartana az út busszal és vonattal is.

A gond hogy nagyon meleg lesz holnap(talán reggel még nem).

2011. aug. 23. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem halaszthatatlan az utazás, akkor inkább ne menjetek sehova, maradjatok a lakásban, időnként fürdesd le a kicsiket, adj nekik sokat inni. Iszonyú meleg volt már ma is, és ez még csak fokozódni fog. Szóval, ha nem életbevágó, akkor inkább ne menjetek sehova!
2011. aug. 23. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:

már reggeli órákban is iszonyat meleg van, én ma 8kor indultam el autóval kb 40 percet utaztam, de azt hittem soha nem jön el az út vége.

Ha elindulsz akkor vigyél magatokkal nagyon sok hideg vizet és valami kis kendőt amit be tudsz nedvesíteni.

Csak akkor induljatok el ha nagyon muszáj.

2011. aug. 23. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

A távolsági buszok ma már klímásak (felénk), a vonat klímája nem bírja a meleget (a híradóban volt). Mi ma voltunk sétálni a 1,5 évesemmel, annyira nem volt vészes, mindennap megyünk, mondhatni hozzá vagyunk szokva.

Szerintem reggel még nincs annyira meleg, én elindulnék.

2011. aug. 23. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mennék ha kell, de korán felébreszteném őket és elindulnék már fél hét körül.Majd alszanak a vonaton.
2011. aug. 23. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ!

Nem utazunk mivel nem halszthatatlan a dolog,majd ha hűvösebb lesz.

2011. aug. 23. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!