Anyukak akik mar nem szeretnetek babat, milyen fogamzasgatlast valasztottatok?
Nekem sok minden kiesik:
-óvszert én is és a férjem is utáljuk
-pesszáriumot nem lehet itthon kapni, és nincs is benne tapasztalatom
-fogamzásgátló tablettától idegbeteg leszek, ráadásul feledékeny is vagyok, nem biztos, hogy mindig bevenném
-spirál elég szörnyen hangzik, hogy mesterséges gyulladást okozzak a szervezetemben
-meddővé tételen én is gondolkoztam, de félek a műtéttől, ráadásul nemrég olvastam, hogy 30%-ban a méh regenerálódik, tehát képes újra építeni azt a részt, ahol elkötnek, és utána ugyanúgy teherbe eshetsz
Amit most találtam, az ez: [link]
Az alakja hasonlít a spirálhoz, de kisebb, kényelmesebb, műanyag, ráadásul 2 úton is véd, és 5 évente kell csak cserélni. Nekem még 2 hónapom van a második babám születéséig, utána ezt fogom felrakatni.
En is mirena spiralt szeretnek majd.
Anyum par eve volt levettetni a spiraljat,masikat mar nem akart,o is mutetet szeretett volna,de az orvos azt mondta hogy azt rendkivul indokolt esetben vegzik el.
Anyam meg csodalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!