Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtátok, hogy a szex nem...

Tudtátok, hogy a szex nem segíti elő a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Bizony! A Gyakorikérdéseken tudtam meg. Ez felülírta mindazt, amit valaha biológiából tanítottak nekem. Már értem, miért van ennyi nő magyarországon, aki hiába próbálkozik. Lehet, hogy ők hiányoztak a bioszóráról? Vagy csak arra emlékeznek az iskolából, hogy Szűz Mária a Szentlélek által fogant meg?
2012. júl. 26. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bizony! Nekem is a gólya hozta. :)

Viccet félretéve: a párommal éppen rossz passzban voltunk, ott tartottam, hogy elválok, kész, vége, mire elhurcolt egy párterapeutához.

Tudod, mit mondott?

Hogy minden este, amikor veszekedni támad kedvünk (igen, így fogalmazott...), rakjuk körbe a hálószobát gyertyákkal, és nevezzünk ki magunknak egy tárgyat, amire a dühünket zúdíthatjuk, s amint ez megtörtént, a gyertyafényben legyünk egymáséi.

Szóval nem csak arról van szó, hogy nem kell szex a teherbeeséshez, de a szerelemhez sem kell több, mint néhány gyertya, meg egy pohár, amivel üvöltözhetsz, ha kedved tartja.

2012. júl. 26. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
5 évig állandóan csak a próbálkozással voltunk elfoglalva...majd feladtuk ,és kiment a férjem külföldre egy fél évre melózni...visszajött a mensim előtt 2 nappal...és terhes is lettem :D
2012. júl. 26. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:

A lányom 1. próbálkozásra összejött, vagyis elterveztük, hogy jó akkor jöhet a baba, következő hónapban pozitívat teszteltem heti 2-3 alkalommal voltunk együtt.

A fiammal majdnem fél évet próbálkoztunk, mikor jött egy hónap, minden összejött, fáradtak voltunk, időnk sem volt, így akkor egyszer szexeltünk, mikor peteérésem volt (én tudom mikor van), akkor is csak azért, hogy abban a hónapban se maradjon ki a próbálkozás, és nem is tartott tovább 5 percnél, és rá 9 hónapra megszületett a fiam. :))

2012. júl. 26. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kell kiforgatni a szavakat. Nem tudom melyik topicról beszéltek, de az tény, hogy mindennapi együttlét esetén kevesebb spermium jut egy alkalomra. És mivel egy hónapban csak egyszer van esély a teherbeesésre, ezért arra az egy alkalomra kevesebb "anyag" jut. Ezért statisztikailag nagyobb az esély a teherbeesésre, ha a pár csak peteéréskor van együtt. Ez szerintem teljesen logikus, nem tudom mit kell ezen értetlenkedni.
2012. júl. 26. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:
mi is csak siman szeretkeztunk mikor kedvunk volt, vedekezes nelkul, mindket babam meglepetes baba...az elsonel meg nem voltunk hazasok, rengetegszer voltunk egyutt, gontalanul, onfeledten...a masodiknal hazasok voltunk egy kisgyerekkel, mar havonta egyszer ha osszejott, baba megis megfogant.
2012. júl. 27. 19:16
 16/16 anonim ***** válasza:
A 2-estől és a 3-astól kérdem, hogy mi van??
2012. aug. 7. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!