Tudtátok, hogy a szex nem segíti elő a teherbeesést?
Bizony! Nekem is a gólya hozta. :)
Viccet félretéve: a párommal éppen rossz passzban voltunk, ott tartottam, hogy elválok, kész, vége, mire elhurcolt egy párterapeutához.
Tudod, mit mondott?
Hogy minden este, amikor veszekedni támad kedvünk (igen, így fogalmazott...), rakjuk körbe a hálószobát gyertyákkal, és nevezzünk ki magunknak egy tárgyat, amire a dühünket zúdíthatjuk, s amint ez megtörtént, a gyertyafényben legyünk egymáséi.
Szóval nem csak arról van szó, hogy nem kell szex a teherbeeséshez, de a szerelemhez sem kell több, mint néhány gyertya, meg egy pohár, amivel üvöltözhetsz, ha kedved tartja.
A lányom 1. próbálkozásra összejött, vagyis elterveztük, hogy jó akkor jöhet a baba, következő hónapban pozitívat teszteltem heti 2-3 alkalommal voltunk együtt.
A fiammal majdnem fél évet próbálkoztunk, mikor jött egy hónap, minden összejött, fáradtak voltunk, időnk sem volt, így akkor egyszer szexeltünk, mikor peteérésem volt (én tudom mikor van), akkor is csak azért, hogy abban a hónapban se maradjon ki a próbálkozás, és nem is tartott tovább 5 percnél, és rá 9 hónapra megszületett a fiam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!