Tudtátok, hogy a szex nem segíti elő a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Bizony! A Gyakorikérdéseken tudtam meg. Ez felülírta mindazt, amit valaha biológiából tanítottak nekem. Már értem, miért van ennyi nő magyarországon, aki hiába próbálkozik. Lehet, hogy ők hiányoztak a bioszóráról? Vagy csak arra emlékeznek az iskolából, hogy Szűz Mária a Szentlélek által fogant meg?2012. júl. 26. 19:14
1/16 anonim válasza:
igen azt mondják, aki pl egy hónapban egyszer szexel több esélye van a terhességre, mint annak aki minden másnap él házas életet.
4/16 anonim válasza:
Az első érvelését olvasva, az a vicces, h igaza van. Sokkal esélyesebb csak peteérés környékén együttlenni, mint egész ciklusban, akár 2 naponta....De ha magával a szex-szel van a gond, akkor bezony az kell hozzá, max. lombikbébinél nem.
5/16 anonim válasza:
Az én 4 hós babám így fogant 3,5 év próbálkozás után! Egyetlen egyszer voltunk csak együtt abban a ciklusban!
6/16 anonim válasza:
Mi durván kétnaponta szeretkeztünk és a második hónapban baba lett belőle :)
7/16 anonim válasza:
Mi mindennap együtt voltunk, volt, hogy többször is, és elsőre összejött! Valakinél így, valakinél úgy.
8/16 A kérdező kommentje:
Ajajaj! Én má olyan régen szexeltem, hogy tuti tizesikreket várok XD
2012. júl. 26. 19:53
9/16 anonim válasza:
Abba sokkal nagyobb rációt látok, hogy "nem kell rágörcsölni".
Akik azt írják, hogy csak egyszer, a PETEÉRÉSKOR szabad csak együtt lenni, hogy baba legyen, ők azok, akik már jó ideje várják az áldást és már ott tartanak, hogy számításokat végeznek, görbéket elemeznek stb.
Én azt sem tudom, mikor van a peteérésem, csináltuk, mikor kívántuk. két gyerekem van, az első a második hónapban fogant, a második gyerkőc pedig a harmadikban. szerintem ez nagyon is korrent arány.
10/16 anonim válasza:
Amikor a fiam fogant, mi gyakorlatilag minden nap együtt voltunk (volt, hogy többször is), és tulajdonképpen tudatosan nem is akartunk babát, aztán tessék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!