Elfogadható ez a viselkedés egy anyától? Egyedül megy
nyaralni, míg a gyerekre más vigyáz.
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról az egyedülálló, jelenleg párt kereső anyáról, aki a 7,5 éves fiát lerakja a rokonoknál (spec. most az apjánál volt 1 hetet) és elmegy nyaralni egy barlangfürdőbe, amire azt mondja a fiának, hogy oda gyerekeket nem lehet vinni?
Anyuka jól tette, hogy elment egyedül..és arra nem gondolsz, hogy esetleg apuka is elvihetné a gyereket nyaralni, programokra, vagy e3setleg fizethetne egy tábort a gyereknek?? Gondolom Te vagy apuka új csaja:)))))))
2012. júl. 23. 17:39
12/17 anonim válasza:
A viselkedésről annyit, hogy az én unokaöcsém is ilyen volt viselkedés zavaros, kezelhetetlen gyerek, de tavaly szeptemberben mikor elkezdte a sulit nagyon megkomolyodott.
2012. júl. 23. 18:05
13/17 anonim válasza:
Szerintem is a kérdező az új nő...
Szerintem teljesen elfogadható viselkedés, én is szívesen kikapcsolnék 1 hétre gyerek nélkül, egy 7,5 éves pedig már nem kisbaba.
Én pl. 8-9 éves korom közt nagymamámnál aludtam 1,5 hetet, míg a szüleim elutaztak nyaralni a Tátrába.
Nekik is jó volt, nekem is jó volt.
2012. júl. 23. 19:05
14/17 anonim válasza:
Teljesen elfogadott viselkedés.egy hetet a gyerek is kibír az anyja nélkül, lehet, pont azt az időt használja ki, amikor amúgy is az apánál lenne a gyerek a nyári szünetben- nyilvánvaló, hogy ilyenkor oda megy, ahova akar.
Megkérdezhetném, hogy te ebban a történetben ki vagy? Egy újabb jóakaró szomszéd, vagy az új nő, ahogy valaki írta.Talán az zavar, hogy az apukánál lesz a gyerek??
2012. júl. 24. 13:26
15/17 A kérdező kommentje:
Nem az új nő vagyok, csak egy ismerős. Egyébként sem az volt a kérdés, hogy én ki vagyok, hanem hogy ez mindenhol így megy? Ez a normális? Egyébként úgy tudom tavaly fizette a táborozás felét az apuka, csak aztán véletlenül kiderült, hogy a gyerek nem volt sehol. Amúgy meg ha valakinek ilyen gazdasági helyzetben van pénze, ideje nyaralni, az csak örülhet. Apuka 2 munkahelyen dolgozik, hogy eltartsa a jelenlegi családját (kisbaba és otthon lévő anyuka). Köszi a válaszokat!
2012. júl. 25. 10:58
16/17 anonim válasza:
Az lényegtelen hogy apuka hány műszakban dolgozik, hogy az új feleségét és a közös gyereküket eltartsa, mert ugyanannyira kötelessége gondoskodni a kisfiúról, mint az új gyerekről. A kisfiú, és az anyukája sem tehetnek az új helyzetről, azt apuka oldja szépen meg. Ezt úgy értem, hogy az, hogy kifizeti a tábor felét nem kegy, hanem kötelesség.
2012. júl. 25. 11:42
17/17 anonim válasza:
hát tudod, sajnálom a szegény apukát, hogy két műszakban dolgozik, de a 7,5 éves fia is az övé, tehát nem egy kegy, hogy beszáll a nyaralásába.
De mindezek miért zavarnak annyira téged, láthatod a válaszokból, hogy teljesen normális dolog, hogy egy anyának is van joga kikapcsolódni.Valamiért nagyon szíveden viseled az ügyet, az ilyen ismerősöktől óvjon meg az isten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!