Mondanátok véleményt a Kunert Vip bolygókerekes változatáról?
Figyelt kérdés
tudom,hogy sokszor tettek már fel hasonló kérdést,de én most kifejezetten a bolygókerekes változatra vagyok kíváncsi!pl.attól,hogy bolygókerekes még a bolygókerekeit le lehet fixálni?tehát,ha éppen olyan terepen vagyok,ahol nincs szükségem a bolygókerekes funkciójára akkor,azt tudom fixálni?2012. júl. 22. 09:39
1/4 anonim válasza:
Erre gondolsz?
Nekünk legalábbis ez van,ebben a színben:)
Én nagyon szeretem.Masszív,stabil,jó kocsi,súlyra sem vészes,én eddig jó véleményeket hallottam róla!
2/4 A kérdező kommentje:
igen,erre gondoltam! :) csak én a fekete-virágossal szemezgetek! :)
2012. aug. 12. 11:24
3/4 anonim válasza:
:)
Ezzel:
Láttad már élőben?Szerintem képen sokkal jobban néz ki,de hát ízlések és pofonok:):)Amúgy sem a szín a fontos:)
4/4 A kérdező kommentje:
igen,erre gondoltam!hát remélem nem csalódom!előx én is azt a színt néztem,amit te,de félek,hogy a végére "megváltozik" a baba neme(most még kislány)és nem szeretnék fiúnak cikláment!a fekete-virágos meg elég uniszex!
2012. aug. 12. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!