Babakocsit vásárolnánk, de egyszerűen nem tudunk dönteni. Tudnátok tanácsot adni? Olyat tanácsoltak, amely vízszintesig dönthető, bolygókerekes, felfújható kerekű, két irányból tolható. Bebetto Solaris, Izacco, Edrema Vector, Espiro Vector4.
Más márka is lehet?
Maxi Cosi Mura
Ha újra babakocsit vennék ezt venném és a stokke-mat
Nekünk ez a kettő van, elégedett vagyok velük!
Más márka is lehet, csak most épp ezeket néztük a napokban. Már teljesen belezavarodunk a kocsik sokféleségébe. Olyat szeretnénk, ami tényleg jó a babának, és hát lehetőség szerint a tanácsolt dolgokat tartalmazza.
Már csak 1,5 hónap van, és egyszerűen nem tudunk dönteni.... :-(
Nem tudom, mennyit szántok rá, de főleg, ha több gyerkőcöt terveztek, inkább jobb minőségű márkás babakocsit vegyél, mert ezek a lengyelek elég silány minőségűek, nincs itthon szervízháttér, több hét, mire kijavítanak rajta valamit.
Sajnos ha nem áldozunk rá eleget lehet nagy szívás is a séta, ha belül a babának kényelmetlen, kemény, izzadós, kagylóüléses, akkor nem fog szeretni benne lenni, ha pedig állandóan kiugrik a kerékrögzítő, vagy épp a váz roppan ketté egy padkára billentésnél nem kellemes senkinek, főleg anyának :(
Nézegess inkább jobb minőségű(pl.:peg perego skate, maxi cosi mura, stb...) babakocsikat, hogy ne bánd meg a választást
Szia. Nekünk is Espiro Atlantic van, és Baby Design Sprint és most lesz egy használt Peg Perego Pliko P3.
Az Atlantic nagyon jó volt, csak nekem nehéz. De ha kertes házban laktok akkor szerintem tökéletes választás.
A sprint-nek nem felfújható a kereke ezért egy kicsit hangosabb, de nem zavaró. Az is vízszintesre dönthető, jól navigálható, de nem lehet átfordítani a karját.
Most azért vettünk egy másikat, mert ez kisebbre csukható össze, és van az ülőrészén egy betét oldalt, aminek a baba nekidőlhet. És a kupolája teljesen lehajtható. A mostani csak akkor jó nap ellen, ha a hátam mögül süt.
De ha most vehetnék egy újat, akkor Espiro Vector Pro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!