Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálsz a játszótéren?

Mit csinálsz a játszótéren?

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyedül semmit. :)

A gyereket figyelem, játszok vele.

Ha épp jól elvan magában, akkor leülök, nézelődök.

Olvasgatni, vagy mást csinálni nem szoktam, beszélgetni is csak ritkán, nem vagyok egy nagy trécselős.

2012. júl. 20. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Megyek a lányom után, mert még nem akarja elengedni a kezem, pedig nagyon ügyesen jár már. 1 éves múlt pár napja. Születés napja előtt 2-3 nappal magától sétálgatott fel s alá a játszótéren, fel se fogtam, hogy mit csinál.. na azóta inkább a kezemet fogja és nem hajlandó elengedni.

Ezen kívül: hintáztatom (órákig képes benne ülni), homokozunk (én csinálom a formákat, ő pedig ül és nézelődik vagy játszik a homokkal), csúszdázunk (bele ül az ölembe és úgy).

2012. júl. 20. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:

20 hós és 3,5 éves.

Ha homokozó: nagyon szeretek velük homokozni, így ülök mellettük.

Ha hinta: nagy már egyedül hintázik a nagyhintán, a picit a bébihintán lökdösöm.

Ha csúszda: nagy egyedül, ha a pici csúszik, azért odaállok, nehogy leessen a csúszda tetejéről (sokszor kiül a szélére lábat lógatni, engem meg a frász kerülget, hogy leesik).

Ha bicikliznek, motoroznak, akkor ülök a padon.

Én személy szerint nagyon szeretek velük együtt játszani, így szeretem, ha homokozunk. De ők is imádnak homokozni.

2012. júl. 20. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
2,5 éves a kislányunk, vele szoktam kimenni. A homokozónál segítek neki, vagy csak odaülök a szélére, és ő mondja mit csinál éppen. A hintánál hintáztatom, a libikókát emelgetem, ha nincs másik kisgyerek a közelben, a csúszdán is végig mellette vagyok. Nem szoktam még magára hagyni.
2012. júl. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!