Mit csinálsz a játszótéren?
Egyedül semmit. :)
A gyereket figyelem, játszok vele.
Ha épp jól elvan magában, akkor leülök, nézelődök.
Olvasgatni, vagy mást csinálni nem szoktam, beszélgetni is csak ritkán, nem vagyok egy nagy trécselős.
Megyek a lányom után, mert még nem akarja elengedni a kezem, pedig nagyon ügyesen jár már. 1 éves múlt pár napja. Születés napja előtt 2-3 nappal magától sétálgatott fel s alá a játszótéren, fel se fogtam, hogy mit csinál.. na azóta inkább a kezemet fogja és nem hajlandó elengedni.
Ezen kívül: hintáztatom (órákig képes benne ülni), homokozunk (én csinálom a formákat, ő pedig ül és nézelődik vagy játszik a homokkal), csúszdázunk (bele ül az ölembe és úgy).
20 hós és 3,5 éves.
Ha homokozó: nagyon szeretek velük homokozni, így ülök mellettük.
Ha hinta: nagy már egyedül hintázik a nagyhintán, a picit a bébihintán lökdösöm.
Ha csúszda: nagy egyedül, ha a pici csúszik, azért odaállok, nehogy leessen a csúszda tetejéről (sokszor kiül a szélére lábat lógatni, engem meg a frász kerülget, hogy leesik).
Ha bicikliznek, motoroznak, akkor ülök a padon.
Én személy szerint nagyon szeretek velük együtt játszani, így szeretem, ha homokozunk. De ők is imádnak homokozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!