Esett már meg Veletek hasonló? (játszótéren)
Ma játszottunk lent, kipakoltunk mindent a homokozóba. Közben a gyerekeim másfelé is mentek és mire vissza mentünk valaki meglovasított 6 formát és 2 lapátot tőlünk....nagyon mérges voltam hogy ellopkodják a gyerekeim játékait :SS
Egyáltalán ki tesz ilyet? (mert tuti direkt volt mert ennyi mindent véletlenül nem pakol össze az ember....egy-egy forma még bele fér na de ennyi :S
Te jo eg! Ezen teljesen kiakadtam. :(
Velunk sosem tortent ilyen. Sot olyan is volt, hogy a fiam kisvonatat ottfelejtettuk a jatszoteren es masnap ugyan ott megtalaltuk pedig szerintem rengetegen jottek mentek utannunk oda meg jatszani es az utolso onnan eljovo anyuka siman elvihette volna. Veletelnul ottfelejtettuk egyszer a fiam kardiganjat es meg az is fel volt akaszta a jatszoter keritesere par oraval kesobb, hogy ha valaki visszajon erte megtalalja.
Igazából azért is írtam ki hogy mindenki vigyázzon a cuccára mert sohasem lehet tudni mikor akadunk össze egy ilyen jó fej szülővel :S !
Szóval legyetek résen lányok! :))
Oké hogy mindent ellopnak na de ez egy úgy mond minimális tétel....ennyit nem tud megvenni a gyereknek???
és egy anyukától, aki gyereket nevel, példát mutat, ezt nem várná az ember nem ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!