Hányan szültek időre, idő előtt és a kiírt idő után?
Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiság,örülnék a válaszoknak.2012. júl. 19. 14:58
12/18 anonim válasza:
37+2 lány
kiírt napon fiú (itt a fogantatás napját is tudom)
13/18 A kérdező kommentje:
Időre,ezt úgy értem,hogy a kiírt napon +- egy-két nap. Csak azért kérdezem,mert érdekel mennyivel a kiírt előtt születhet a babám. Nem azért,maradjon bent végig,hiszen az neki a legjobb,csak nagyjából be akartam lőni,hogy mikorra kell mindennek készenlétben állnia. És kíváncsiságból kérdeztem,hogy mennyire gyakori,hogy előbb jönnek. De köszi a válaszokat,szívesen fogadom őket!
2012. júl. 19. 15:32
14/18 anonim válasza:
1. Fiú 40+3
2. Fiú 42.het
Es teny, nem volt fogadott dokim, akinek volt, az meg a bemenetel napjan megszult.......Budapest
15/18 anonim válasza:
És Te, hol tartasz, kedves kérdező?:)
16/18 A kérdező kommentje:
Én a 34.hétnél tartok,nagyon lassan megy az idő,de mégis utólag visszanézve nagyon hamar elrepült ez a 8 hónap. Hamarosan kezemben tarthatom a kisfiam,bevallom már nagyon örülnék,ha vége lenne.. Egyre nehezebb és nehezebb,ráadásul kezd visszatérni a hányinger :( most már fél lábon is kihúzom,de nem szeretném túlhordani. Köszi a kérdésed :)
2012. júl. 19. 16:16
17/18 anonim válasza:
A kiírt nap előtt 5 nappal jött a fiam.
18/18 anonim válasza:
39+2 a lányom
39 a fiam
Volt fogadott orvosom, de magától indult mind a kettő, elfolyt a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!