Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikreim lesznek! Segítség a...

Ikreim lesznek! Segítség a névválasztásban! Nagyon-nagyon nehéz! (? )

Figyelt kérdés

Kislányaim lesznek,a vezetéknevünk:Halmi Mindenképpen egyforma hosszú neveket szeretnénk,lehetőleg egyforma kezdőbetűset (de ez nem feltétlenül fontos.)

Ezekből szeretnénk választani:

Hanna-Helga

Emese-Eliza

Panna-Petra

Anna-Nóra

Nóra-Kata(Nem fogják Katinak hívni?)

Ezek közül szeretnénk választani.

Köszönöm!A kérdésben azt akartam írni,hogy segítenétek,de nem engedte a gép.

2012. júl. 18. 14:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nóra-Kata

Mert:), nekem ezek tetszenek a felsoroltakból a legjobban, és én is iker vagyok, szóval átérzem a lányaid érzéseit majd a neveikről:) Semmi képen ne válasszatok ugyan olyan kezdőbetűs nevet. Jó az ikerség meg minden de nem kell túl erőltetni, mert az negatívan fog kihatni rájuk. Ha Ti Katának hívjátok, és kéritek is hogy így hívják (ha esetleg valaki Katinak kezdené el mondani), akkor Kata lesz. Ismerek Kata nevű lányt, és senki nem Katizza:)

Remélem tudtam segíteni!:)

Sok boldogságot, erőt, egészséget!:)

2012. júl. 19. 10:46
 22/25 A kérdező kommentje:
Próbálom szűkíteni a listát.Anna Nóra,Kata-Nóra,Emese-Eliza.Így melyik?
2012. júl. 19. 11:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha a párosítást nem bontjuk meg akkor a Kata Nóra!!!
2012. júl. 19. 12:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Kata és Nóra. :)
2012. júl. 19. 23:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Nóra-Kata:)
2013. dec. 1. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!