Ikreim lesznek! Segítség a névválasztásban! Nagyon-nagyon nehéz! (? )
Kislányaim lesznek,a vezetéknevünk:Halmi Mindenképpen egyforma hosszú neveket szeretnénk,lehetőleg egyforma kezdőbetűset (de ez nem feltétlenül fontos.)
Ezekből szeretnénk választani:
Hanna-Helga
Emese-Eliza
Panna-Petra
Anna-Nóra
Nóra-Kata(Nem fogják Katinak hívni?)
Ezek közül szeretnénk választani.
Köszönöm!A kérdésben azt akartam írni,hogy segítenétek,de nem engedte a gép.
Válaszd azt a nevet amelyik a legmesszebb esik a születésnapjuktól!
Nem viccelek, a testvérem októberben született novemberben van a névnapja, a párom márciusban született és akkor is van a névnapja és nagyon nem szeretik, hogy ilyen közel van egymáshoz ez a két személyes ünnep. Másokat is hallottam panaszkodni ezért. Nem tudom, hogy ezek a nevek melyik hónapban vannak, de amelyik decemberben van esetleg azt is húzd ki, mert akkor amúgy is sok az ünnep. Ha lehet ne válaszd azt a nevet sem amelyik a születés hónapja előtt vagy után jön közvetlen.
Kicsit elfogult vagyok, de az Anna nekem nagyon tetszik a lányomat is így hívják és feltűnt, hogy a Nóra nevet kétszer is leírtad, így szerintem legyen Anna és Nóra.
Gratulálok a babákhoz!
Na lássuk csak.
Hanna - Helga : a Hanna még csak-csak, de a Helgát egyáltalán nem szeretem, így inkább a Helkát mondNÁM. De nem mondom. Szerintem ezek a nevek nagyon nem jók a Halmihoz... Túl sok "h", rendkívül snassz mindkét véglet. :/
Emese - Eliza : ezek jól hangzanak a vezetéknévvel, és szépek is. Viszont én Eliza helyett Elizabet-párti vagyok, de kinek hogy. :) Az Elizát akár az Edina, Emília vagy Enikő is felválthatná.
Panna - Petra : ugyan én nem szeretem a Petrát, ezek mégis kiválóan illenek a vezetéknévhez. :) Talán a Panka-Petra párosítás még jobban összecseng, és a Panka kicsit karakteresebb a Halmi mellé, mert a Pannával túl lágy.
Anna - Nóra : a Nóra remek választás a Halmihoz, egyik lánykát biztos így hívnám. :) Az Anna nem cseng túl jól a Halmival, és elég tucatnév is lett - sajnos.
Nóra - Kata : talán ez lenne a legjobb döntés. Ne félj, nem feltétlenül fogják Katizni. :) Felénk a Katalinokat is Katázzák, nemhogy a Katákat.
Remélem nem tűntem kukacoskodónak, nem állt szándékomban. :) Egy lány ikerpáros nagy áldás, kicsit irigyellek - bár lesznek nehézségek bőven, de mindenképpen megéri. :)
Sok-sok boldogságot és egészséget!
Hanna-Helga
Eliza-Nóra
Szerintem ezek nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!