Paula névről kinek mi jut az eszébe? Kislánynak adnánk
keresztnévként.
11/23 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Fura mikor valaki azt mondja, hogy egy név csak felnőtt nőnek való. Mindenki gyereknek születik, de jobb esetben többet él felnőttként.
Mostanában sokan abba a hibába esnek, hogy becéző, aranyos nevet adnak a gyermeküknek, mert nem gondolják végig, hogy majd egyszer felnőtt lesz. Nekem pont azok a nevek tetszenek, amelyek egy felnőtt nőnek szépek, és amíg kislány addig agyon lehet becézni :)
A Polli is aranyos :)
A kommented előtti válaszoló vagyok:félre értettél.Én nem azt mondom,hogy becézgetős nevet adj,mert baba,hanem azt,hogy ezt a nevet egész egyszerűen nem tudom pici lánynak elképzelni(mint ahogy még sok másikat sem).Nem úgy,mint pl.Nóra,Dóra,Fanni,Eszter,Zita,Laura,stb.Ez sem azt jelenti,hogy ezek a nevek jönnek be nekem,csak annyit,hogy ezeket el tudom képzelni kicsinek és nagynak egyaránt.
2012. júl. 17. 19:15
Nekem valamiért egy hal jut eszembe róla. Amúgy nem tetszik nekem.
2012. júl. 17. 20:58
Mézga Géza felesége :D de attol fuggetlenuk hogy nekem nem tetszik még lehet szép név.
2012. júl. 18. 20:04
Nekem is a Paula és Paulina, ami egyébként mexikói és nem brazil. Na meg a Mézga család. A becézése abszolút nem tetszik, a Paula évről egy arrogáns, hideg nő jut eszembe. A Paulina sokkal nyerőbb nálam. Összegezve a név nem tetszik.
2012. aug. 31. 15:04
16/23 anonim válasza:
paula puding jut eszembe:paula egy boci amit tud az tuti
2013. márc. 25. 22:43
17/23 anonim válasza:
Szerintem is túl komoly név egy kisbabának, viszont a becézései aranyosak :)
2014. máj. 12. 15:39
18/23 091308 válasza:
Végül ezt a nevet adtátok? nem csúfolják a paula a boci reklám miatt? Mi is ezt szeretnénk de félünk kicsit ettől..
2014. jún. 30. 23:34
19/23 A kérdező kommentje:
Még pocakban a kiscsaj, de nem ezt a nevet fogja kapni. Párom végül leszavazta. Igen engem is zavar az a pudingos dolog, rém idegesítő a reklámja is. Ami felmerült hogy becézett alakját adjuk esetleg ezek: Polla, Polina
Én egyébként is Póla, Póli becézést használtam volna, ami közel áll kiejtésben az angol használathoz.
Biztos nem lesz gyakori, ha tetszik adjátok szerintem, továbbra is nagyon szép névnek tartom a Paulát!
A mi lányunk Bíbor lesz.
A 10. és 12. válaszoló vagyok.Szép,különleges név a Bíbor.Közben nekünk is született egy kislányunk,Ő Tamara lett.Jó egészséget Nektek!
2014. júl. 1. 13:55
Kapcsolódó kérdések: