Milyen házimunkát végeztek szívesen és mi az, amit kimondottan utáltok?
Porszívózni szeretek,mert a lányom akkor ül az ágyon mint a jó gyerek,és amég nem végzek,le sem jön onnan :D
Felmosás,mosás,teregetés oké,vasalni már nem szeretek mert egyszerre kell sokat,nem szeretem előszedegetni 2 naponta a vasalót és a deszkát.
Főznöm most nem kell,mert befizettünk ebédre amég kicsi a baba,utána megint kell.Alapjában véve szeretek főzni,ha nyugton hagynak!
Mosogatni mosogat a gép,csak a cumikat+fejőt mosom minden evés után.
Port törölni is szeretek :)
Alapjában véve mindent szívesen csinálok, csak akkor az én tempómban,nem szeretek sietni.
Főzni alapból szerettem, de mióta meg vannak a gyerekek nem szeretek (ennek ellenére naponta, kétnaponta főzök) mert hosszú idő az előkészítés, mivel közben mindig van valami nyűgjük (22 hós és 3,5 éves), meg mindig kapkodok hogy időben kész legyek és mehessünk játszótérre.
A porszívó nálunk elől van, na nem a szoba közepén de nincs szekrénybe, ennek ellenére ha lehet nem kapcsolom be. Felseperni, felmosni szeretek, terigetni, hajtogatni nem, vasalással nincs bajom. Mosogatni szerencsére a gép szokott, de a ki-be pakolást nem szeretem. De ennek csak az az oka, hogy a gép ajtaja rányílik a konyhaszekrény ajtarája pont ahová a legtöbb cucc kerül, így először a pultra pakolok, majd ajtó becsuk és úgy a szekrénybe.
Ha van kedvem az adott dologhoz, mindent szívesen csinálok. Ha nincs kedvem, akkor viszont utálok bármit is megcsinálni. Na jó, mosni általában szeretek, mert az nem túl sok idő, bepakolom, kiszedem, kész is. Vasalni nem szoktam szinte soha.
Á, eszembe jutott, mi az amihez sosincs kedvem. A nagyszőnyeget gyökérkefével kimosni! Az az abszolút rémálom. :)
Vasalni utálok. Elő kell venni azt a hatalmas deszkát, meg el is kell tenni... Á, gyűlölöm. :)
A többivel nincs bajom, bár a portörlés sem a kedvencem. De az is csak a pakolás miatt. :D
Speciel csak egy házimunka van, amitől a falra mászok.
A ruhák elhajtogatása-rendezése.
Ezen kívül bármit megcsinálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!