Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen házimunkát végeztek...

Milyen házimunkát végeztek szívesen és mi az, amit kimondottan utáltok?

Figyelt kérdés
Nem szeretek porszívózni, mert elő kell venni és el kell rakni. Ha ott maradna, ahol van, semmi bajom nem lenne vele. Felmosni, mosni, teregetni, vasalni szeretek. Főzni nem nagyon szeretek, mosogatni meg port törölni utálok. Általában, ha nincs időm éppen a gyerekektől és valamit meg kéne csinálnom, akkor azt a valamit utálom nagyon, bármi is legyen.

2012. júl. 16. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Főzni szeretek a legjobbban, teregetni, felmosni közepesen, de a portörlés maga a rémálom. Annál még a mosogatás is jobb.
2012. júl. 16. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
mosogatni nem szeretek és néha vasalni sem
2012. júl. 16. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem kedv és fáradtság függő.ha van kedvem mindent szivesen csinálok,ha nincs ,akkor mindent utálok
2012. júl. 16. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Porszívózni szeretek,mert a lányom akkor ül az ágyon mint a jó gyerek,és amég nem végzek,le sem jön onnan :D

Felmosás,mosás,teregetés oké,vasalni már nem szeretek mert egyszerre kell sokat,nem szeretem előszedegetni 2 naponta a vasalót és a deszkát.

Főznöm most nem kell,mert befizettünk ebédre amég kicsi a baba,utána megint kell.Alapjában véve szeretek főzni,ha nyugton hagynak!

Mosogatni mosogat a gép,csak a cumikat+fejőt mosom minden evés után.

Port törölni is szeretek :)

Alapjában véve mindent szívesen csinálok, csak akkor az én tempómban,nem szeretek sietni.

2012. júl. 16. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Főzni alapból szerettem, de mióta meg vannak a gyerekek nem szeretek (ennek ellenére naponta, kétnaponta főzök) mert hosszú idő az előkészítés, mivel közben mindig van valami nyűgjük (22 hós és 3,5 éves), meg mindig kapkodok hogy időben kész legyek és mehessünk játszótérre.

A porszívó nálunk elől van, na nem a szoba közepén de nincs szekrénybe, ennek ellenére ha lehet nem kapcsolom be. Felseperni, felmosni szeretek, terigetni, hajtogatni nem, vasalással nincs bajom. Mosogatni szerencsére a gép szokott, de a ki-be pakolást nem szeretem. De ennek csak az az oka, hogy a gép ajtaja rányílik a konyhaszekrény ajtarája pont ahová a legtöbb cucc kerül, így először a pultra pakolok, majd ajtó becsuk és úgy a szekrénybe.

2012. júl. 16. 13:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, az a bajom, hogy nem tudok semmit befejezni. Sosincs elég időm, csak éjjel. Akkor vasalok, közben tv-zek (ezért szeretem). Meg a pakolás, az nagyon zavar. A tiszta, vasalt ruhák napokig állnak a kosárban, mire van időm szortírozni, meg elpakolni.
2012. júl. 16. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha van kedvem az adott dologhoz, mindent szívesen csinálok. Ha nincs kedvem, akkor viszont utálok bármit is megcsinálni. Na jó, mosni általában szeretek, mert az nem túl sok idő, bepakolom, kiszedem, kész is. Vasalni nem szoktam szinte soha.

Á, eszembe jutott, mi az amihez sosincs kedvem. A nagyszőnyeget gyökérkefével kimosni! Az az abszolút rémálom. :)

2012. júl. 16. 14:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Vasalni utálok. Elő kell venni azt a hatalmas deszkát, meg el is kell tenni... Á, gyűlölöm. :)

A többivel nincs bajom, bár a portörlés sem a kedvencem. De az is csak a pakolás miatt. :D

2012. júl. 16. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
speciel én most mindent utálok,valahogy nehezen viselem ezt a 2. terhességet,van egy 3,5 éves kisfiam,akitől pedig szinte mindent meg tudnék csinálni,csak kedvem nincs egyszerűen,már szégyellem,pedig régebben itt patyolat volt de most...ja főzni imádok,mindig is szerettem,csak kitalálni hogy mit,azt nem.most pedig hogy kicsit lehűlt,vasalást terveztem...aztán itt ülök:) de ma megcsinálom,ígérem!
2012. júl. 16. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Speciel csak egy házimunka van, amitől a falra mászok.

A ruhák elhajtogatása-rendezése.

Ezen kívül bármit megcsinálok:)

2012. júl. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!