Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez a pelenka kimondottan...

Ez a pelenka kimondottan fiúknak való? A csomagoláson van egy kislány is. Limitált szériás, gondolom a Foci VB alkalmából készült.

Figyelt kérdés

Libero Up&go pelenkát vettem, focis mintájú. Kislánynak vettem, mert volt hozzá kuponom, amúgy nem ezt szoktam használni, így nem ismerem jól a Libero termékeket.

Szerintetek?

2010. aug. 4. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, pelenka - pelenka :)

Kis ruhácska alatt úgyse látszik, meg nem hiszem, hogy bárki foglalkozik azzal, hogy milyen minta van rajta...

2010. aug. 4. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze, el is használom, nem gond. Csak amúgy érdekelne, hogy aki ismeri a mintázatát ennek a fajtának, az azt mondja-e, hogy tipikusan fiús, annak ellenére, hogy kislány képe is van a csomagoláson.
2010. aug. 4. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Amelyik csak fiú vagy csak lány pelus, azon rajta van, hogy boy vagy girl.
2010. aug. 4. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Legutóbb én is ilyet vettem a lányomnak, mert árban nagyon jó volt. Inkább fiúsnak mondanám a mintákat, de persze nincs ezzel semmi baj. Alapvetően Pampers bugyipelenkát használunk (Girl),de vettem már neki kimondottan BOY jelzésűt is, amikor kicsit "besokalltam" a póniktól és egyszarvúaktól. Azon például dínók vannak, kékes-szürkés-zöldes színű. Mindenesetre a lánynak tetszik ez a focis is, mert mindig nagy műgonddal vizsgálgatja a mintákat, és szereti az újdonságokat.
2010. aug. 4. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
A különbség a kimondottan fiús és lányos pelenkák között a nedvszívó mag elhelyezkedése. A lányoknak alul, a két lábuk között van, a fiúké elöl van megerősítve... A minta csupán díszítő céllal van rajtuk :))) Amiről te írsz, kedves kérdező, unisex pelus.
2010. aug. 4. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennek a pelusnak mindegy, hogy fiú vagy lány hordja, csak most ilyen focis a mintája. Mi is használjuk, bár annyira nem jó, mint a sima, sajnos nem bír el annyi pisit, szóval éjszakára nem praktikus. Viszont sokkal kényelmesebb hordani úgy látom a lányomon.
2010. aug. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!