Anyukák, ismeri valaki a gyermekének vércsoportját?
Figyelt kérdés
Nekem van két fiam, egyikét sem tudom. Születés után nem írják be a kis könyvükbe. De miért? Ez nem fontos? Én azért kíváncsi lennék rá. Ti? Hogy tudhatom meg? Köszönöm, egy anyuka és 36hkm.2012. júl. 13. 13:52
21/23 anonim válasza:
Tudom, hogy nem csak kettőből, de nálunk igen :)
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam.
22/23 anonim válasza:
Mi sem tudjuk a kisfiúnként, nem írták le sehova, sőt egyszer mennünk kellett vérvételre és valamiért pont eszembe jutott, hogy mondjam a dokinak, hogy nézzünk már egy vércsoportot is. Majdnem leharapta a fejem, hogy az milyen drága vizsgálat és mit képzelek én. Pfff, amúgy rendszeres véradó vagyok és konkrétan a negatív, vagy pozitív nélkül a vizsgálat 1 tizedmásodperc kb egy olyan géppel, mint a vércukorszintmérő.
23/23 anonim válasza:
Nálunk sincs rajta a záró jelentésen, de én tudom. A doki megmondta :)
A RH+ vagyok, de - alszegmensekkel. Férjem B RH+. Tehát mivel + így elvileg rendben kellett volna lennie mindennek. De én ellenanyagot termeltem a kicsimmel szemben. El kellett volna vetélnem elvileg, de hát erős volt a babám.
Ezért neki is megnézték szülés után és szintén A RH+ és szintén - alszegmensekkel.
Ez érdekes, mert öröklődik :)
Nagypapám, apukám, én és ezek szerint a kicsim is ezt a specó vért örökölte keveredés nélkül. (apai ágon voltak műtétek onnan tudjuk az övékét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!