Anyukák, ismeri valaki a gyermekének vércsoportját?
Figyelt kérdés
Nekem van két fiam, egyikét sem tudom. Születés után nem írják be a kis könyvükbe. De miért? Ez nem fontos? Én azért kíváncsi lennék rá. Ti? Hogy tudhatom meg? Köszönöm, egy anyuka és 36hkm.2012. júl. 13. 13:52
1/23 anonim válasza:
Kórházi zárójelentésen rajta volt nekem (az enyémen is és a babám zárójelentésén is).
3/23 anonim válasza:
Én sem ismerem! pedig nekem is két gyermekem van!Szerintem igen is fontos lenne, hisz akármi érheti!
4/23 anonim válasza:
Nekünk a kiskönyvbe is beleírták.
5/23 anonim válasza:
Ja, az elmaradt, hogy elvileg fontos, de mint kiderült nem az a dokiknak, mert nekem elírták a zárójelentéseken, mert két különböző vércsoportot írtak a papírra a kislányomnál. Mikor rákérdeztem azt mondták, hogy nem ismétlik meg a vércsoport-vizsgálatot, csak akkor ha egyszer műtétre kerülne a sor...pedig én is szeretném tudni, de a gyerekdoki ehhez nem ad beutalót. Amit nem értek, de mindegy. Elvileg pikk-pakk meg tudják amúgy állapítani, ha szükséges.
6/23 anonim válasza:
3. vagyok
megnéztem a zárójelentéseket, de nincs rajta. csak az anyai vércsoport.
pedig a kislányomnak volt laborja is fertőzés végett. de azon sincsen!
7/23 anonim válasza:
4# vagyok!
Úgy tudom, hogy ha gáz van se hagyatkoznak ilyen dolgokra, hanem pillanatok alatt elvégzik a vizsgálatot. Pont az elírás veszélye miatt.
8/23 anonim válasza:
Felnőtt kategóriában pár perce kérdeztem én is hogy honnan tudhatom meg.
se tajkártyán,se vérvizsgálatos papiron nincs rajta.
Nem értem miért nem lehet rábiggyeszteni.
9/23 anonim válasza:
Azért nem írják rá a zárójelentésekre, mert ha nem az apa vércsoportját örökli a gyerek, az apák felháborodnak, hogy nem az ővék. Ez egy régi berögződés az apáknál, hogy csak is az ő vércsoportjukat örökölheti a megszületett csecsemő. Az én vércsoportom B RH poz. a fiamé is, a férjemé § RH poz.
10/23 anonim válasza:
Ha ismered is a vércsoportját akkor is végeznek vércsoport meghatározást ha kórházba kerül és vérre lesz szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!