Anyukák, ismeri valaki a gyermekének vércsoportját?
Figyelt kérdés
Nekem van két fiam, egyikét sem tudom. Születés után nem írják be a kis könyvükbe. De miért? Ez nem fontos? Én azért kíváncsi lennék rá. Ti? Hogy tudhatom meg? Köszönöm, egy anyuka és 36hkm.
Nálunk is rajta van a zárójelentéseken, még nem is hallottam olyat, hogy az apa miatt nem írják rá. :)
De persze lehet..., csak most egy kicsit elmosolyodtam rajta.
Amúgy anno az enyémet is elírták, így végül 14 éves koromban egy mandulaműtét során derült ki milyen is a vércsoportom.
2012. júl. 13. 14:03
13/23 A kérdező kommentje:
Nem láttam a másik kiírást,bocsi... A zárójelentésen sincs rajta. Végül is nincs baj,csak ma elgondolkodtam ezen,mert vártam a dokimat az nst után és ott láttam sebesült kezű és fejű gyerekeket a kórházban és ott gondolkodtam el ezen.....
2012. júl. 13. 14:04
14/23 anonim válasza:
Jajj , dehogy azért nem írják rá, h az apák büszkesége sérüljön....!! Nem írják rá, mert nem kötelező. A kiskönyvbe se. Nekem egyik gyereknél sincs beírva.Mondjuk NEKEM, mint anyának jó lenne tudni, úgyhogy kiskubizom vmi papírról, aztán Beírom.( Műtét előtt nem fogják beérni azzal, h "B pozitív" pl, úgyis megnézik...)
2012. júl. 13. 14:04
15/23 anonim válasza:
Azt hiszem, ahol kötelező kiírni az az ellenanyagvizsgálat, ahol már meg tudják állapítani a baba vércsoportját, ott nézelődjetek. De ha butaságot írok, előre bocsi.Megnézem majd.
2012. júl. 13. 14:06
16/23 anonim válasza:
Persze műtét vagy véradás stb. előtt megnézik, ez természetes, csak nálunk azt nem értem, hogy ha én kíváncsi vagyok és tudni akarom, akkor az orvos miért nem ad hozzá beutalót, hogy megnézethessem?
Tudom nem dől össze a világ, és nem is hadakozok egy vérvizsgálatért, csak az eljárás furcsa, hogy vajon miért nem tudhatom meg csak úgy?
2012. júl. 13. 14:10
17/23 anonim válasza:
Nem. Ha nem vetetsz le köldökzsinórvért és minden komplikáció mentes, akkor nem nézik. (Én a sajátom tudom, férjemét tudom és így 2 variációra szűkült a kör , de nen tudom konkrétan, hogy mi lehet ő :)
2012. júl. 13. 14:12
18/23 anonim válasza:
Nekem is két kisfiam van.Egyiknek sem tudom a vércsoporját,pedig szeretném.A nagyobbik fiamnak 2 évesen volt egy kisebb műtétje,ganglion volt az ujján és altatással vették ki neki.Még akkor sem néztek neki vércsoportot,ezen nagyon meg is lepődtem....
2012. júl. 13. 14:17
19/23 anonim válasza:
Én 0-ás vagyok, férjem AB-s, lányunk B-s lett. A variációk nem csak kettőből állnak. :)
Én szerettem volna tudni, már csak kíváncsiságból is.
Nekünk rajta volt a zárón, de mint látom sok helyen nem nézik, gondolom kórháza válogatja.
2012. júl. 13. 14:22
20/23 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy akkor nézik a kicsinek a vércsoportját, ha Anya Rh-. Én A- vagyok, ezért a kislányomnál is nézték, és ha Ő + lett volna, kellett volna kapnom injekciót, de Ő is A- lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!