Mit csinálnátok ha terhesek lennétek, párotok egyértelműen nem akarja, de te igen?
Már megbocsáss,nem túl kedves a Páromat ajnározó!!!! Ha netán úgy jött volna le számodra a válaszomból,hogy a Párom egy pénzéhes valami,akkor azt nagyon sajnálom!! Ha ismernéd Őt,ismernéd az életünket,akkor nem a Páromat vetnéd meg,mert próbálja a jó oldalát nézni,és valamivel nyugtatni magát,egy iszonyatos- jó,ha a gyerek nem kell,akkor vagy itt leszünk még,vagy nem! -szintű veszekedés után,amikor is a gipszkartont mérgében beverte a konyhában,majd elment gondolkodni órákra!! hanem azt írnád,hogy "hát ti hülyék vagytok,minek vállaltátok fel,erre nem lehet!!" bár,ehhez sincs sok közöd!! Nézz körbe a saját portádon!!! Szentül hiszem,hogy senki nem tökéletes!! Igen,valóban ebben látja a Párom a megnyugvást,hogy több lesz a családi. És tudod mit? Igen is,oda adom Neki azt a havi 8-at azért,hogy a hiteleink hamarabb leteljenek!! Tudod miért? 1x mert nagyon szeretem! 2 mert akkor már 6 ember-ebből 4 kiskorú- érdeke lesz,hogy minél hamarabb leteljen a hitelkártya is!! 3, pedig mert a gyerekre csak a pelenkát és a tisztálkodási szereket kell majd megvenni eleinte,mert ruhák maradtak a nagyokról,babakocsi,kiságy van! Ha pedig egyszer rendeződne az a tetves gyed,akkor a gyerekre járó egész családit oda adnám a Páromnak,csak azért,hogy a hiteleink hamarabb leteljenek,és a 1,5 év helyett korábban másszunk ki a nyomorból!!Így nem kell semmit feladnom!! Mindenkinek jó lesz,a babának meg lesz mindene!! De Te így nem tudsz gondolkodni,mert nem tudod mi az,hogy szeretni jóban,rosszban,gazdagságban,szegénységben...stb!!! Igaz,mi sem vagyunk házasok,de szeretjük egymást és a legjobbat akarjuk! És ha ez áldozatokkal jár,hát áldozunk ennyit!! Te ha a helyemben lennél,sem döntenél másképp!! De amíg nem tudod mi az hogy nyomorogni és abban döntéseket hozni,addig nincs jogod ítélkezni mások felett!! Majd ha tudod miről beszélek,akkor érdekelni fog a véleményed,de addig nem!!
Kedves Kérdező! A pasikkal van egy alapvető probléma. Nem mindig tudják kimondani,amit valójában éreznek,és a gyerek témát általában az anyagiakra fogják. Ha tényleg csak az anyagi a gond,akkor üljetek le,számoljatok egy kicsit,miben lenne más 2 gyerek. Ha a nagyról maradt pár dolog,akkor azt nem kellene megvenni,ha gyes-en vagy,akkor sokat nem nyom a latba,a havi 13300 ami fejenként jár a gyerekekre,pedig elég eleinte a pelusra,tisztálkodási dolgokra. Később pedig ha mi a havi a fizetni valók után megmaradt 15-16 ezerből meg tudtuk venni a bébi kaját is-bár sokszor főztem,de azért vettünk is- akkor Nektek is menni fog abból,ami marad majd a csekkek kifizetése után!! bár szerintem 1 répát 3-4 darab hússal a legkevesebb megcsinálni a gyereknek... Ha a Párod nem hiszi,nyugodtan mutasd meg Neki amit írtam,ha bármire kíváncsiak vagytok,megtaláltok! Őszintén fogok válaszolni!!
Hozzatok jó döntést,aztán írd meg,mire jutottatok!!
Üdv: 3 lányos,9hkm
Ha nem akarnék gyereket, akkor védekeznék.
Ha a tabletta mellett teherbe esnék, akkor lenne annyi eszem, hogy utána ne azt használjak.
Bocs, de azért ez a sztori nálam enyhén kicsapta a biztosítékot.
A párodról is meg van a véleményem...ha nem akar gyereket, miért nem húz óvszert? Neki is lehetett volna annyi esze.
Egyébként megtartanám, ha már összejött.
Biztos nem vetetnék el még egy gyereket, már egy abortusz is sok.
Döntés még mindig nem született.A beszéltünk a dologról is annyiban merült ki hogy kb. megalapítottuk hogy én tudom hogy ő mit akar és mit szeretne tőlem hallani, ő is tudja hogy én mit akarok és mit szeretnék hallani.Majd a beszélgetés lezárult ezzel szó szerint:
"Én: Én már másfélszer engedtem. (a vetélés, ami ha nem lett volna abbal végződött volna, és az abortusz)
Ő: Úgy is tudod hogy nem tudnák megoldani(anyagilag)"
Az a baj hogy "nem hiszek neki".Úgy értem hogy amit az egyikőtök mondott hogy a férfiak nagy többsége nehezen mondja ki a frankót ilyen nagy döntésekben, de még apróságokban is.Mert két hónapja, meg amikor csak úgy felvetődött részemről hogy mi lenne ha, akkor kerek perec megmondta hogy nem, két dologgal indokolta egyik a kora (idősebb nálam jóval, ő idén 38 lesz, én most töltöm a 22), a másik meg az volt hogy így sincs házas életünk, hanyagolom őt, ha lesz még egy gyerek még annyira sem fogunk egymással törődni és erre rá megy a kapcsolatunk.A pénzt meg sem említette, pedig voltunk mi azóta amióta a fiunk megszületett,olyan anyagi helyzetben is hogy egy kiló kenyér nem volt itthon (szerencsére azért nem minden napos volt, és bőven vége lett).Akkoriban vetettem fel a kis tesó témát, és a pénzt meg sem említette.
Most az előbb említett dolgokat meg sem említi.Csak a pénzt mondja, úgy hogy azóta már bőszen helyre álltunk anyagilag.Olyan nincs hogy ne legyen itthon étel, plusz dolgokat is veszünk mint chips (most kicsit kívánom :) ), ha kér egy csokit a gyerek a boltba nem az van max azt a 10Ft-ost, de előbb megszámolom bele-e fér, hanem ha neki 200-ért kinder kell akkor veszek kettőt.Nem okozott fejfájást az hogy pénteken bementem a kínaiba és vettem neki is egy nadrágot, meg magamnak is cipőt, ruhát.
Szóval valahol én hülye kifogásnak érzem ezt a pénz dolgot.
Szóval őt is bizonytalannak érzem, nincs meg az a határozottság részéről hogy már pedig nincs mese, ab vagy viszont látásra.
Inkább azt veszem ki a szavaiból hogy tudod hogy nem örülök, de ez van.
Jaaaj nem tudom! :(
Igazából nem választ várok, vagyis hát nem azt hogy holnapig lesz 10 válasz abból ha 7 azt mondja tartsam meg minden áron akkor megtartom, de ha 7 azt mondja hogy semmi kép ne tartsam akkor holnap már megyek is a csvsz-hez.
Inkább csak könnyebb így gondolkozni.Valahol ez helyettesíti a családtól, barátoktól való tanácskérést.Mert ők nehéz esetek....
És igen mindazon túl hogy én mindig is két gyereket akarta, meg nagyon szeretném hogy legyen a fiamnak testvére, pontosan azért is szeretném még megtartani mert volt egy vetélésem, meg egy abortuszom, nem szeretnék még egyet megölni.
A vetéléses végkimenetelnél szedett gyógyszer cerazette volt, aminek teljesen mások az összetevői mint a később szedett symiciának.Ezért is hittem a dokinak hogy az majd jó lesz.(kár volt)
Én lehet hülyén hangzik hiszek abban hogy ha egy kis lélek egy családhoz le akar születni, akkor az le is fog ha csak nem totál lehetetlenné teszik.Most ez a hitem számomra bizonyítást is nyert.Viszont akkor ha ezt így alapul veszem mi lesz?Most elvetetem, és totálisan elhatározom hogy el is kötetem magam.Az mostantól számolva míg meg is valósul minimum fél év.Addig is bevetünk védekezés képpen egy harmadik módszert (gumi, pharmatex, gyűrű akármi vagy mind együtt), és azok sem válnak be akkor 2 hónap múlva megint megyek abortuszra???Majd még a fél év mindig nem telik le, de még valami 100. lehetőséget kipróbálunk, az sem válik be, és pont belefér még egy abortusz.
Vagy most elmegyek abra, de a következőnél esetleg azt mondja a párom is hogy basszus ez a gyerek tényleg nagyon jönni akar, akkor jöjjön csak hogy a vetéléstől, abortuszoktól a méhem annyira tropára megy hogy a hatodik hónapban leszakad a placenta, koraszülés és ha szerencsénk van nagy gond nem lesz.
Akkor inkább mind a ketten ( ne csak én) fogadjuk el azt most hogy bizony jönni akar, hagy jöjjön, és császár közbe n megcsinálják az elkötést is (ingyen).
jajj. Én nagyon sajnállak ám egyébként.
Remélem sikerül megbeszélnetek, és maradhat a pici. Én szerintem pár napig hagynám a témát, hogy gondolkodhasson, és aztán újra leülnék vele megbeszélni.
Én is úgy gondoltam hogy hagyok neki pár napot hagy gondolja át.Időm van, mert ha marad 3 hét múlva kell vissza mennem kontrolra, ha nem akkor is a csvsz-es jövhéten még szabin van.A doki is mondta még van egy kis időm átgondolni.
A fiam 4 éves lesz ősszel.Most fog menni oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!