3 gyerekesek! Mit reagáltok, ha beszólnak, hogy bátrak vagytok 3 gyereket bevállalni a mai világban?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 09:00
21/26 anonim válasza:
Az a baj, hogy sok esetben nem úgy kezdődik a mondat, hogy de bátrak vagytok. Sértő, ledegradáló megjegyzéseket kapunk. Nem is olyan régen kb. 1 hónapja sem egy bölcsődei gondozónő, aki az unokáját hozta a le a játszótérre kérdezi a két nagyobb gyerekemet fennhangon: MÉG SZAPORODTATOK?!? Szerintetek mit kéne válaszolnia a 4 és 3 éves gyermekimnek. Erre én elnéző mosollyal válaszolok, hogy igen már tavaly nyáron is megvolt a kistestvérük, csak akkor még a mélykocsiban aludt. Nem érezte, hogy mennyire gáz az amit kérdezett. Őszintén szólva eleinte nagyon rosszul esett, aztán egy idő után inkább dühített, most már bájosan belemosolygok bárki arcába és egy elcsépelt valamit odamormogok. Hogyan lehetne elmagyarázni, hogy miért szül az ember gyereket? Ugyan miért kéne beszámolót tartanom vad idegen embereknek? Felnőtt ember vagyok, had döntsem már el én, hogy mit és miért és mikor vállalok be.
22/26 anonim válasza:
én azt mondtam ilyenkor hogy 3.azért válaltunk hogy legyen egy lány is a 2 fiu mellé.
23/26 A kérdező kommentje:
nálunk pont fordítva van:)
2012. aug. 14. 21:02
24/26 anonim válasza:
kérdezönek
üzenem ha megvan a válasz ara ha beszolnak neki mondja azt mint irtam én kislány miatt ,azota senki nem szol be az összes ismerösöm,barát,söt ismeretlenek is mind mosolyognak ha lányomal látnak mert kedves mosolygos kislány .
25/26 anonim válasza:
A szomszédunk azért szólt be mert megtudta,hogy jön a 2. baba:)Már erre is azt mondta,hogy nagyon bátrak vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!