Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerekesek! Mit reagáltok,...

3 gyerekesek! Mit reagáltok, ha beszólnak, hogy bátrak vagytok 3 gyereket bevállalni a mai világban?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 09:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Beszólna az óvónő? Beszólna a szülésznő? Hát Nekik adjuk a munkát!!! :-)

Az oviban nálunk gyerek hiány van... többször panaszkodnak is ezért. Na,hát mi segítünk a dolgon!! :-)

Boldog babavárást Mindenkinek!!!! :-)

Üdv: 3 csajos,9hkm

2012. júl. 9. 12:04
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még a saját anyám is beszólt,akkor mit várjon az ember idegenektől?.39 évesek vagyunk a férjemmel,van már egy 20 éves,és egy 4 éves fiunk,most 28 hetes vagyok egy kicsi lánnyal.Anyám szerint ahelyett,hogy élnénk nyugodtan,vállalunk még egy nehézséget.BRRRRRRR!Segítséget nem kértünk/kérünk,saját házunk van,hitelünk nincs a nagy fiunk külföldön egyetemista,és imádjuk a gyerekeinket.Munkánk van,félretett pénzünk is.És EGÉSZSÉGESEK vagyunk!Kell ennél több?!Teszek a megjegyzésekre.
2012. júl. 9. 12:37
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is szóltak már be, de van aki pozitívnak szánta.

Az egyik vizsgálaton találkoztam egy volt osztálytársammal és tök hangosan odaszólt nekem, hogy: -Te meg hányadik gyereket várod már? De tényleg bunkó volt. Én meg kiröhögtem, mert pont jó passzba voltam. Aztán mondta, hoyg emberekkel foglalkozik...stb...stb. Nagyjából aztán az jött ki az egészből, hogy egy családos emberrel összejött, miatt a pasit elhagyta az asszony (ahol már volt 1 gyerek) és most ők összebútoroztak, ahol szintén jön a gyerek, de látni kellett volna milyen fejet vágott, hogy neki lánya lesz. Mert a pasijának fiút akart "adni". A végén kiderült még, hogy a pasinak van valami zöldséges boltja ott melózik.Fél óráig azt hallgattam hogy a pasim így meg úgy...

Anyám... és az ilyen szólt meg engem, hogy 3 gyereket vállalunk.

Hát azt is kell nézni, hogy ki mondja. Nem írom le az én körülményeim, de a közelébe nem ér annak ahogyan mi élünk és teljesne nevetséges a dolog.

30. hkm

2012. júl. 9. 13:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

3.-nak: Tárnokon lakunk. de Érden is sok a többgyerekes.

off: ugyan ki pontozgat le mindenkit, hisz csak a véleményünket mondtuk el.

2012. júl. 9. 17:07
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Valszín. csak unatkozik valaki,vagy irigy,mert nem mert ennyit bevállalni,vagy csak felelőtlennek tart minket... Lehetőség van bőven...

3 csajos,9hetes

2012. júl. 9. 17:14
 16/26 anonim ***** válasza:
82%
Én olyan büszke vagyok a 3 gyerekemre!Nekem is szóltak már be de szerintem irigylik a bátorságunkat vagy nem tudom mit.Kifejezetten élvezem a döbbent arcokat amikor mondom hogy 3 gyerekem van.Valahogy nem nézik ki belőlem.:)
2012. júl. 11. 10:48
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondold el mit kaptunk az 5. gyermekért!! (válaszom rá akinek nem tetszik az kapja be!!!)
2012. júl. 11. 11:16
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Én 30 éves vagyok ,20 évesen szültem az első kisfiamat (házasságon belül)rá másfél évre a 2. kisfiamat,rá 4 évre a kislányomat! :) szépen nevelgettük őket,és mégis nekem is volt a szomszédban egy fiatal pár akiknek eszükben sem volt gyereket vállalni mert akkor a szőnyeg rojtja már nem fog függőlegesen állni a házban,és amikor beszóltak,hogy minek ennyi gyerek tudod mit mondtam????

-Hát azért,hogy mmajd legyen kinek az adójából levonni a TI nyugdíjatokat,mert,hogy az én gyerekeim fognak majd azért dolgozni,hogy téged öreg korotokra eltartsanak.....!

Na erre már nem tudtak mit reagálni! :) :)

Ja és jelzem úton van a 4. gyerkőc :)

7+2 hkm

2012. júl. 11. 11:26
 19/26 anonim válasza:
100%
Én most várom a harmadik babánkat de nem foglalkozom a beszólásokkal.Örülni kell annak ha a mai világban valakinek összejön a baba mert már népbetegség a meddőség.Különben meg mi neveljük fel öket nem más . Én csak örülök ha van ahol több kisgyerek is van. További jó gyermeknevelést.
2012. júl. 11. 11:34
 20/26 Disi ***** válasza:
100%

A 10-es hozzászólóval maximálisan egyetértek. Mindig lesz olyan akinek nem tetszik valami. Mi öten vagyunk testvérek, anyukámék tanyán nőttek fel (csak egy húga van) és a 2. gyerkőcnél a saját anyja kérdezte meg tőle, hogy minek még egy? Na erre anyum rápakolt még néhányat (na persze nem ezért :))) Én gyerekként tudom azt mondani, hogy fantasztikus a nagy család és el sem tudja képzelni az, aki nem ilyenben nőtt fel. A mai napig ha össze tud jönni a család (sajnos egyre ritkábban, mert eléggé szétszóródtunk), még most is jönnek elő gyerekkori sztorik amikről anyuék nem tudnak :))) És nem voltunk gazdagok, sőt kifejezetten szegények, tesómék levetett ruháit hordtam, ráadásul mind fiú volt, akkor elég rosszul viseltem, de szerintem fantasztikusan neveltek minket, elit gimnáziumba jártam. Sorolhatnám hogy innen visszatekintve milyen jó gyerekkorom volt.

És igen, mi is gondolkozunk a másodikon (inkább apa :))), mert én láttam jó példát. Nem lehet arra alapozni hogy mi lesz ha... Én nem akarom végigrettegni az egész életemet. Nekünk is elég jó állásunk van, saját lakás, de a mai világban nem lehet biztosra venni semmit. De szerintem ez régen is így volt.

Bocsi hogy hosszú voltam, gratulálok mindenkinek, mert ennél nagyobb boldogság nincs :)))

2012. júl. 11. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!