Van köztetek olyan, aki nem tudott kitakarítani alaposan a baba megszületése előtt?
Ezt meg sem mutatom majd a Páromnak... Most igazán irigyli a Férjed,kedves "Tisztaság mániás" Válaszadó! :-)
Engem lustának tart,mert nincs rendszeresen - nekem a fél évente 1x is rendszeresnek számít!- por törülve...
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,9hkm
Kedves 5. és 8.! Nem vettem bántásnak, ne aggódj, eszembe se jutott.:) Csak magyarázatként írtam, hogy miért a nagyszülőkre gondoltam volna segítség gyanánt, mert nem volt egyértelmű, hogy apa miért nem csinálta meg. De lehet, hogy nagyok voltak az elvárásaim velük szemben. Nagyon rosszul esett, hogy nem segítettek, pedig nagyon is ráérnek.
4. és 6. voltam
nálunk az alaptisztaság annyi csak, hogy a konyhapultok tiszták, mindennap felsöprök, fürdőszobában csak törölgetek, súrolni most nem szoktam, és ahol már zavar a por, ott letörlöm.
Szeptemberben érkezik a babánk, de én addig már nagytakarítást nem csinálhatok. Próbálok arra ráállni, hogy ne zavarjon. Majd meg lesz csinálva utána apránként minden. Jó annak, aki tényleg ki tudja takarítani a lakását, rá is ér, és kedve is van hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!