Tényleg nem kapjuk ma meg a családit csak holnap?
Figyelt kérdés
Miért az anyukákkal kell kib@szni megint???2012. júl. 2. 07:38
61/69 anonim válasza:
szerintem mindjárt telefonálok az OTP-be hogy akkor most ez hogy is van?!.. mert ezt itt nem tudjuk ki gubancolni
62/69 anonim válasza:
citibankos azt mondta hogy ma ők semmiféleképpen nem utalnak családit,a MÁK elküldte de ők csak holnap:(
63/69 anonim válasza:
a MÁK betartja,ma utal mindenféleképpen de a bank nem.ez a baj.
64/69 anonim válasza:
Most kaptam e-mailt a bérszámfejtőktől (mindig elküldik előre a bérjegyzéket, MÁK-on keresztül kapom a fizut), itt is azt írták, hogy holnap lesz a számlán a fizu.
65/69 anonim válasza:
Én vagyok az államkincstárban dolgozó le nagyképűzött anyuka
Látom végre mindenki felfogja
Aki az írta, hogy megkapta, hazudott, szerintem így akarta húzni a jó népet.
Hiába lépett át a MÁK a GIRO2 rendszerbe, ez csak a hozzá beérkező utalásokra vonatkozik, a kiutalásokra nem.
Mint már írtam is.
67/69 anonim válasza:
érdekes MÁK-ot felhívtam és azt mondta hogy ők délelőtt elutalták,és azt nem tudja mikor lesz a számlákon.
68/69 A kérdező kommentje:
ok,az utolsó még mindig nem fogta fel.
A lényeg holnap mindneki költekezhet.
nem ma! HOLNAP!
2012. júl. 2. 13:53
69/69 anonim válasza:
Amúgy nem mindenki 10-20 ezret vár. Én pl. 89 ezret+ a fizetésemet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!