Tényleg nem kapjuk ma meg a családit csak holnap?
A MÁK-ra ez nem vonatkozik, és csak a tisztánlátás végett.
A MÁK nem csak az "anyukák juttatásait" utalja, hanem pl. az állami dolgozók fizetését is. Tehát nekem fizetésem sem lesz ma, mert az államkincstárra nem vonatkozik a 4 órás utalás.
Egyébként az is lehet indok, hogy a MÁK a legnagyobb Mo-i kifizetőhely, ezért nekik nehéz lenne átállni erre a rendszerre. Gondoljatok bele. Őnekik is hétvége volt, és ma kell elutalniuk az összes csp-ot, GYES-t, Táppénzt és az állami dolgozók fizetését, meg még ki tudja mit nem. Mire mindent lekönyvelnek, és átfut a rendszeren, addigra délután lesz, tehát nem tudják azt elutalni se, és a rendszer sem tud ennyi utalást 4 óra alatt teljesíteni.
Tudom, hogy sz@r ügy, nekem is rossz, mert én azt hittem legalább egyiket megkapom ma (vagy fizut, vagy csp-t), de bele kell törődnöm, hogy csak holnap.
egyik oldalon ezt írták az előbb:
Mák veszprémet felhívtam azt mondták kérdezzem a bankot felhívtam a k&h t ott az ügyintéző azt mondta hogy 11 indították 5 utalást a máktól és erre azt mondta hog y1830-ig legkésőbb meg kell érkeznie kh ra vonatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!