Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg nem kapjuk ma meg a...

Tényleg nem kapjuk ma meg a családit csak holnap?

Figyelt kérdés
Miért az anyukákkal kell kib@szni megint???

2012. júl. 2. 07:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:

Utána jártam:

"A „4 órás szabály” a fizetési megbízást elszámoló belföldi fizetési rendszerhez közvetlenül kapcsolódó

pénzforgalmi szolgáltatókra, az ún. klíringtagokra

vonatkozik."A linket ha behozzátok fel vannak sorolva ezek a klíringtagok.Az államkincstár közte van!!!

[link]

2012. júl. 2. 08:39
 12/69 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Két kiemelt rész a fórumról:

1. "A 15/2010. (X.12.) MNB rendelettel módosított a pénzforgalom lebonyolításáról szóló 18/2009 (VIII.6.) MNB rendelet 2012. július 1-jén lép hatályba lépő 17. § (2) bekezdése szerinti négy órás szabály a Magyar Államkincstárra nem vonatkozik."

2. "Hogy világos legyen azoknak is, akiknek eddig nem vált azzá, az utalások EDDIG így működtek:

bankból Giro-ba és másnap a bankszámlákra.

Július 2-től:

Bankból a Giro2-be és négy órán belül a bankszámlákra.

A MÁK ezek szerint nem áll át a Giro2-re, marad a Giro-rendszerben, ergo az első út szerint mennek a kiutalások.

NEM a bankok "ülnek" rajta, azt meg senki nem gondolta komolyan, hogy csak úgy röpdösnek a bankok között a pénzek, aztán titokban tartják és csak másnap adják oda az embernek :D

A bankokba is csak másnap érkezett be, mert ez egy RENDSZER, amin belül működnek az utalások."

2012. júl. 2. 08:43
 13/69 A kérdező kommentje:
dejó :))) köszi :)
2012. júl. 2. 08:50
 14/69 anonim ***** válasza:
10%
Az 5. vagyok.KÖSZÖNÖM lepontozást,és a hülyének nézést,mint látjátok,a MÁK-ra mégsem vonatkozik...
2012. júl. 2. 09:02
 15/69 anonim ***** válasza:
66%
Beszélt egy anyuka a MÁK-al és azt mondták,hogy ma utalja bankjuk de hogy hány óra körül arra nincs infó!Utolsó.Amit én tettem ki link, az azt igazolja,hogy a MÁK-ra is vonatkozik!!!!
2012. júl. 2. 09:04
 16/69 anonim ***** válasza:
16%
Mi van?A 4 órás utálási kötelezettség NEM vonatkozik a MÁK-ra!
2012. júl. 2. 09:15
 17/69 A kérdező kommentje:
hagyd utolsó :D nem tudnak értelmezni mondatokat :D
2012. júl. 2. 09:22
 18/69 anonim ***** válasza:
ÁMEN.
2012. júl. 2. 09:22
 19/69 anonim ***** válasza:
26%
Kedves kérdező igazad van, kár is itt magyarázni!!Pedig olvasni kellene csak!!
2012. júl. 2. 09:27
 20/69 anonim ***** válasza:
40%

????

Miért lenne kib@szás, örülj, hogy kapsz!

Államkincstártól jöttem GYED-re és elmondom újra, hogy az államkincstár napi záráskor, tehát délután 16:00-kor indítja el az utalásokt(NEM BANKZÁRÁSKOR) az elektronikus utalásokat a bankok este 18:00-ig aznapi tranzakciónak veszik, de igy SE fér bele a 4 órába.

Tehát semmiképpen NEM kapsz ma!!!

Hiába indítja délután 4-kor, és hiába dolgozik a netbank 6-ig, mivel 4 óra az utalás feldolgozás igy cak reggel lesz rajta a pénz a saját számlán, légyszives több ilyen kérdést NE ide, hanem a pénzügyekhez írjátok ki, mert néhány anyukával, akiket rajtam kivül is zavarnak a pénz után kutyagolós kérdések jelentjük a moderátoroknak.

2012. júl. 2. 09:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!