Melyik az a név amit ti biztos nem adnátok a gyereketeknek? Másnak pedig igy hivják.
Zsombor, Laura (bár a barátnőm kislányát így hívják és őt imádom, de a névvel nem vagyok kibékülve), Renáta, Bendegúz,
Benjamin, Árpád...
Én az Alexandrától, Zsófiától, Adrienntől, Nikolett-től vagyok rosszul .D
Fiúkből: Dáviddal, Dániellel Dunát lehetne rekeszteni. Egyik sem tetszik. Ezen kívül Kevin, Martin, Miklós, Mátyás, Bence, Krisztofer, Alex...és társaik :D
Hmmmm.Konkrét nevet nem írok,mert nem szeretnék megbántani senkit....Legtöbbször én is asszociálok valakire a név alapján,esetleg ezért nem tetszik.
Kisfiunk születése előtt állandóan az utónévkönyvet bújtuk,na hát vannak hajmeresztő dolgok.Ami számomra a legfurcsább volt,az a Kövecs és a Tarancs.Júj. ?????? :)
Tudom, már régi kérdés, de azért leírom (előre is bocsánat, ha valakit így hívnak / babáját így hívják)
Fiú: Bendegúz, Bonifác, Gábor, Benett (Nem csúnya név, csak számomra lányos hangzású)
Lány: Abigél, Gerda, Fruzsina (nagyon nagy traumát okozott nekem 1 ilyen nevű ismerősöm), Csilla, Brunhilda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!