Melyik az a név amit ti biztos nem adnátok a gyereketeknek? Másnak pedig igy hivják.
Melinda, Bea.
Mindkét névröl olyan személyek jutnak eszembe akik nem szimpik.
De ez tényleg attól függ, hogy mi jut róla eszembe.
Cintia vagy Mira, Bence, nevektöl is falra mászok.
Pl nagyon tetszik a Gizella név, de mint Gizike már nem.
Pl utálom a Dávid nevet. De ezek csak azért mert olyan embereket juttatnak eszembe akik valami miatt negatívak a számomra.
Amiktől falra mászom a régi magyar nevek: Csaba, Bence, Levente, Hunor stb...
Anna, több lánynév nem is jut most az eszembe.
Amit még nem szeretek, ha úgy hívják a kisfiút, mint az apját. Lacika, Gyurika stb.
Lány: Csenge, Zille, Emese, Andrea, Tímea, Mária, Judit (én az vagyok) Lili, Panna, Sára, Hanna,...
Fiú: Hunor, Koppány,Zétény,István, Zoltán, Tamás, Gábor, Ernő, Géza, Vilmos, György, gyula és még sok van
A fiam Bence Márk, a lányomS zonja Jázmin.
Ez vicces. Kislányom neve, és az enyém is szerepel a mások által nem adandó nevek között. Ízlések és pofonok. :)
Bendegúz, Árpád, Zoltán, Előd, Géza, Béla, György, Gyula, Kevin, Dzs kezdetűek, Hugó, Ond, Tas, Vazul, Vendel, Botond, ... rengeteg van.
Emese, Judit, Mónika, Melinda, Aranka, Bettina, Réka, Sára, Sarolta, Zsófia, Vera, Zenóbia, Zoé, Villő, Géda, Csenge, Tifani, Teréz, Eperke, Málna, Paulina, Orsolya, Lilla, Luca, Lídia, Korin(n)a, Kinga, Hortenzia, Gyöngyi, Györgyi, Glória, Gabriella, Evelin, Flóra, Fanni, Franciska, Dóra, Emőke, Dzs kezdetű nevek, Csöre, Boglárka, Borbála, Adrienn, Annamária, Mariann,...
Szerintem a legtöbb ember rossz emlék miatt nem ad bizonyos neveket (nekem pl. ilyen a Saci, Bogi, Melinda, Móni, Vera, Emese, Emőke, Gabi).
Jázmint meg azért nem adnék, mert ugyan nagyon szép, de mostanában rengetegen választják.
Előre is elnézést, ha valakit vagy a babáját így hívnak, ízlések és pofonok...
Ildikó, Anikó, Vanessza, Nikol, Krisztofer, Kevin, Nikolett, Bernadett, Nóra, Lili, Zsófia, ezeken kívül még pluszban az összes külföldi név, ami magyarosítva lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!