Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elindulnátok ma du.1 körül...

Elindulnátok ma du.1 körül két kisgyerekkel nem légkondis autóval Balcsira Budapestről?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ott lenne a legjobb a gyerekeknek, de rettegek az autópályán a figyelmetlen vezetők miatt.
2012. júl. 1. 11:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Én nem. Ha tehetitek akkor reggel. Vegyetek ki szabit.
2012. júl. 1. 12:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Én sem indulnék neki ebben a hőségben, a kocsiban minimum 5-10 fokkal melegebb is van és nincs oxigén.Esetleg nagyon korán reggel.Mi így utaztunk a napokban 200 km-t,mert menni kellett.De szigorúan a korai órákban indultunk.Így is,mire haza értünk patakokban folyt a víz a gyerekről.
2012. júl. 1. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Soha! Én megőrülök, ha ki kell lépnem a lakásból, hát még egy gyerek! Kora reggel v. késő este.
2012. júl. 1. 13:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem. Mi Reggel 7:30-kor indultunk.
2012. júl. 1. 13:40
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Mi egész késő este indultunk haza Balcsiról, és beleszaladtunk egy kvanagy dugóba... Órákig lépésben. És azt hittem meghalok a kicsi is ko volt, nem bírt elaludni...:S

Sajna vagy hajnalban mész, vagy maradsz, du 1kor nem indulnék el...

2012. júl. 1. 13:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok parás. Ezért is vagyok itt sokszor lepontozva, de nem indulnék el két picivel a legnagyobb hőségben. Ha tudtok menni folyamatosan, még oké, de mi van, ha az autópályán történik valami. Semmi árnyék... Még egy felnőtt is nehezen viselné...

Bár azt nem írtad, mekkorák a gyerekek...

2012. júl. 1. 15:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A bennem dúló csatát olvastam vissza :-) Végülis Balcsizás lett a vége, nem volt gond. 2 és 4 évesek a gyerekek.
2012. júl. 2. 07:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát,ha úgyis tudtad,hogy elindulsz,kár volt feltenni a kérdést...az anyukák döntő többsége nem indult volna el.
2012. júl. 2. 09:21
 19/20 anonim ***** válasza:
de én is elindulta volna...régen mikor gyerekek voltunk nem is volt légkondi,mégis Bulgáriába mentünk kocsival anyáékkal...(ugyanígy 40 fok volt és kb 30 óra volt az út.)a mai szülők azt hiszik belehalnak a gyerekek a hőségbe,pedig a tengerparton és Afrikában is élnek gyerekek.Kellő mennyiségű folyadékkal nem olyan nagy cucc az a másfél óra kocsikázás...
2012. júl. 2. 11:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Sztem nem a másfél-két óra kocsikázás a "veszélyes", mert ebéd után a kicsi gyerekek nagy valószínűséggel úgyis elalszanak.

Én a dugó miatt nem indultam volna el akkor, hacsak nem muszáj. Pl. a múlt héten is 10 km-es kocsisor araszolt több órán keresztül egy baleset miatt. Ha kifogtok egy ilyet, az még kora reggel és késő délután is nagyon sz.r, de a legnagyobb hőségben, a tűző napon pedig egyenesen kibírhatatlan lehet!

Egy délután miatt pedig a legnagyobb baromság 4 órát kocsikázni! Mondom ezt úgy, hogy céges autóm van pályamatricával, tehát mi bármikor elmehetnénk bárhová, nem nem kell útiköltséggel számolnunk...

Annyi jó strand van Bp-en és a környékén! A Balcsira meg egész napra jó menni, sőt inkább több napra, az az igazi feeling :)

2012. júl. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!