Elindulnátok ma du.1 körül két kisgyerekkel nem légkondis autóval Balcsira Budapestről?
Mi egész késő este indultunk haza Balcsiról, és beleszaladtunk egy kvanagy dugóba... Órákig lépésben. És azt hittem meghalok a kicsi is ko volt, nem bírt elaludni...:S
Sajna vagy hajnalban mész, vagy maradsz, du 1kor nem indulnék el...
Én nem vagyok parás. Ezért is vagyok itt sokszor lepontozva, de nem indulnék el két picivel a legnagyobb hőségben. Ha tudtok menni folyamatosan, még oké, de mi van, ha az autópályán történik valami. Semmi árnyék... Még egy felnőtt is nehezen viselné...
Bár azt nem írtad, mekkorák a gyerekek...
Sztem nem a másfél-két óra kocsikázás a "veszélyes", mert ebéd után a kicsi gyerekek nagy valószínűséggel úgyis elalszanak.
Én a dugó miatt nem indultam volna el akkor, hacsak nem muszáj. Pl. a múlt héten is 10 km-es kocsisor araszolt több órán keresztül egy baleset miatt. Ha kifogtok egy ilyet, az még kora reggel és késő délután is nagyon sz.r, de a legnagyobb hőségben, a tűző napon pedig egyenesen kibírhatatlan lehet!
Egy délután miatt pedig a legnagyobb baromság 4 órát kocsikázni! Mondom ezt úgy, hogy céges autóm van pályamatricával, tehát mi bármikor elmehetnénk bárhová, nem nem kell útiköltséggel számolnunk...
Annyi jó strand van Bp-en és a környékén! A Balcsira meg egész napra jó menni, sőt inkább több napra, az az igazi feeling :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!