Hova menjünk a Balatonon nyaralni két kisgyerekkel?
MI ide megyünk évek óta faházba. Van konyha, fürdőszoba, 2 háló. És közvetlen vízpart :-D
A lányaim imádják.
Szia,
Nekünk a kedvenc helyeink (kipróbál helyek, babával, kisgyerekkel :))
Balatonföldvár - Hotel Del Porto: a hotel családias, kellemes, a medence ISTENI, a település is szuper, se túl nagy, se túl kihalt. A szobák nagyszerűek, s bár nem olcsó, de megéri, minden tiszta, és hangulatos. Kertben játszótér, homokozó, hinta.
Gyenesdiás - Hotel Katalin: szintén bababarát, kicsit drágább, de ennyivel talán "jobb" is (mármint inkább úgy írom, hogy luxusabb, a kaja miatt, meg a kert nagyobb, és a gyerekeknek van több medence is). A strand kint itt is szép, bár maga a település nekem túl kicsi, én szeretem ha van egy kis élet.
Imádom a Balatont, nem is vágyom külföldre, csak ezekre a helyekre újra vissza, és így is lesz idén is :)
Ha egyébként nem Balaton, hanem mondjuk Tisza, akkor a következőt ajánlom: Hotel Pegazus, Tiszaugon. Szintén családbarát hely, kellemes, gyönyörű kert és medence, a kicsiknek is tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!