Van valaki úgy, hogy a gyermeke olyan rokonra hasonlít, akit nem kedvel? Hogyan lehet ezt rendezni magunkban?
elöször is,nézzzen bärhogy ki a fiad,a tied!!a te fiad!biztos nehés lehet igy hogy apukädat nem szeretted.de ne feledd.ne rajta ällj bosszut.képes lennél ezt tenni a fiaddal,aki nem tehet semmiröl?hät megmondom öszintén,ilyenröl még nem is hallottam egy anyukätol.borzalmas még olvasni is azt az 1 mondatod!
nemhogy inkäbb arra törekednél,hogy amilyen rosszat kapräl,te nehogy azt add a te gyerekednek,ha te rajta ällsz bosszut téged is utölni fog ahogy te tetted apukäddal!és jogosan utälna a gyereked ha ilyen lennél..
tudod anyukäm rosszul bönt velem,velünk,majdnem utcän laktunk régen.sosem fözött,takaritott,gyertyafönyben tanultunk,nem volt äramunk,kädunk..nem anyönak valo tipus ,és méG sorolhatnäm sajnos.de egyet köszönök neki,és nem bänom amiéRt oylan volt a gyerekkorom.megtanitott az élet arra hogy ne legyek olyan,és ne kövessem el azokat a hibäkat amiket anyukäm tett,mint a lakhatässal,mint a neveléssel kapcsolatban.22 éves vagyok,és van egy lassan 2 éves fiam.külföldön lakom,jol élünk,és imädom.a legjobbat akarom neki nyujtani mindenböl amit csak tudok.és a legfontosabb a szeretet.ne haragudj,de tényleg én elsirnäm magam ha ilyet tudnék gondolni mint amit te leirtäl..hogy félsz,a fiadon ällsz bosszut.ez nagyon szomoru és borzalmas.legyél jobb anya ,arra törekedj.egy igazi anya aki imädja szereti a gyerekét nem gondol ilyenre!
Ösztönböl nem lehet gyereket nevelni!
Csakis tudatos konstruktív türelmes "munkával"
Nem hiába mondják hogy a gyerek a legnagyobb felelösség, egy munkahelyen hibázhatsz, kirugnak na bumm neki, ott a másik munkahely...
A gyermeknevelésben nem hibázhatsz mert egy életre megbosszulja magát a dolog!!
Ha fáradt vagy vagy türelmetlen a dologhoz akkor inkább ne is eröltesd, add át a párodnak a stafétabotot. Menj pihenni majd amikor kipihented magad utánna kezdj el foglalkozni vele!!
A multat pedig zárd le örökre, hagyd a halottakat, nekik már úgyis teljesen mindegy, de a te életed még nem zárult le!
Temetöbe járni is tökéletes idöpocsékolás, és önkinzás, ha szeretted az elhunytat ha nem!
Amúgy ha apád rosszul bánt veled és nem szeretett, te miért nem tudod öt elfelejteni?
Mond ki magadban!
Nem volt apám, az csak egy senki idegen volt!!
V. Zoli.
Nekem volt hasonló érzésem egyszer kétszer régebben, de inkább belső tulajdonság alapján. De aztán sikerült ezt a buta gondolatot elhessegetnek magamtól, a fejemből.
Néha még előjön, de már fél pillanat és vége is!
Szerintem aki nincs benne nem tudja olyan jól! És nem arról van szó, hogy ezt teszed, hanem hogy félsz hogy nehogy megtedd egyszer.
Én örülök, hogy sokan nem mennek át ezen! Ők lehet erősek!
Úgyhogy hessegesd el magadtól az ilyen gondolatokat, találd meg a fiadban azt ami rád, vagy a párodra vagy egy szerető emberre hasonlít. Amúgy meg gondolj arra, hogy ha apukádra hasonlít nagyon, akihez negatív dolgok kötnek, hogy a sors így akarta, hogy megbocsáss neki. bár lehet ez nem így van, de ha pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, találsz ki magadnak valami pozitív dolgot, ami apukádról eszedbe jut, akkor elmúlik ez. Aztán pedig már észre sem veszed! De ezért nem szabad a fiadra haragudnod!Amúgy meg úgy is annyit változik még!
Úgyhogy pozitív hozzállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!