Hogy hívnak Titeket és a testvéreiteket? Illetve, ha már szülők is vagytok, a gyermekeiteket?
Figyelt kérdés
Testvérnevekre vagyok kíváncsi. Én Réka vagyok, húgaim Kinga és Lilla. Kisfiam Gergő lesz. Köszi, ha válaszoltok. :)2012. jún. 30. 10:57
11/39 anonim válasza:
Bocs az offért,de ha van tippje valakinek a 4. gyerkőc nevére,akkor szívesen fogadnám! :-)
12/39 A kérdező kommentje:
Hmm.. Nekem Eliza, Rebeka, Kamilla, Bianka, Dominika, Diána, Domonkos, Dominik, Andor, Ármin, Richárd, Levente ugrottak be ami szerintem menne a 3 csajszi nevéhez. :) Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még!
2012. jún. 30. 13:22
13/39 anonim válasza:
Tippem sajnos nincs, de az Izabella szerintem gyönyörű név! Ha nem -i-re végződne a vezetéknevünk, így nevezném a lányomat, de nem akarom, hogy "Zabellának" hívják. :D
14/39 anonim válasza:
Patrícia Lilla vagyok, nővérem Mirjam, öcsém Ruben. Nekem még nincsen gyermekem, de a Kamilla név nagyon tetszik. :)
15/39 anonim válasza:
Testvéreim:Magdolna,Ildikó,Mónika,én Henriett vagyok.A kislányom Petra,a kisfiam Balázs
16/39 anonim válasza:
13-as! A lányaim vezetékneve i-re végződik!
A Kamilla szép név,felveszem a listára! :-) Köszönöm a tippet!
Üdv: 3l.
17/39 anonim válasza:
Mi 4-en vagyunk testvérek,az apa közös és 3 anya van(apám anno termékeny volt)
Testvéreim János,Péter és Hajnalka,és Renáta vagyok.
A kisfiaim Zalán és Bulcsú
19/39 anonim válasza:
Az én nevem Rita, öcsém Péter. 3 éves kislányom Noémi, születendő kisfiunk László lesz.
20/39 anonim válasza:
én Zsófia, tesóm Zsombor, lányunk lenne Zsuzsi lenne, fiunk pedig Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!